King JulienLehet, hogy agyilag menstruáltam és éppen nem jött be

   

Összeszedte magát a Brassó! Már igazán ideje volt a múlt hétvégi 13 bekapott gól után. Pénteken legyőztük a Fradit egy megtizedelt csapattal és komoly taktikai vezérléssel. Mondhat bárki bármit, ez a Lindqvist nagy edző és nagyon kellett a Brassónak, kb. pont annyira, mint a kapu előtt a sunyi Bonar.

Hát igen, ez a valóság, sok százalékban az utoljára említettnek köszönhető ez a győzelem. Nagyon bejött neki minden, mindent bekapart a kapu elől. Az is biztos, hogy nagy mértékben hozzájárult a szerencse is, vagy mondjam inkább, a Fradi szerencsétlensége? Igazából nem csak ezek jelenléte vagy hiánya volt a siker oka, sokat számítottak a padon álló kopasz ember kiosztott megrendelései. Annyira mázlisok voltunk az este, hogy szerintem ha 4-et lövünk kapura, ugyanígy végződik a pénteki meccs. A Fradi nulla a kapu előtt, támadtak eleget, de hiába, ha nem tudod beütni, semmiérő fáradság az egész, úgy néz ki, nagyon hiányzik a zöld-fehéreknek a múlt évi finn pár.

Máskülönben, egy hideg őszi esti, unalmas torna volt ez számomra, de ez saját vélemény, láttam, sokan extázisban voltak a szembelévő lelátón. Lehet, az idő volt az oka, mivel csak 8 fok volt itt Brassó(v)ban (odarakom a v-betűt, örüljenek a “vicces kommentelők”), vagy inkább lehet, hogy agyilag menstruáltam és éppen nem jött be a pénteki, adrenalinhiányban lezajló mérkőzés. Tényleg lapos volt, szerintem megszoktuk az ilyen izgalomkeltő összecsapásokat és erre mondható minden volt, csak éppen ez nem. Majdnem örültem a fradis gólnak, naaaaa! … azé’t nem, halványan szimpatizáltam az itten lévő fradis Brigade Verde szurkolótáborral, akik nagyon búsultak a szokásszerűen általuk lefoglalt erdélyi szektorban. Szegények…  csendben, dob nélkül manifesztáltak, hogyan másképp, egy ilyen csapatszereplés után? Hova óbégass, miért, kinek?

Unalmas vagy nem, köszönjük a 3 pontot, jól jött, pont amikor kellett. Kettő a háromból eltörte a lábát ott fent a táblázatdobogón, úgyhogy mi csak profitálunk a pénteki leírt eredmények után, élvezvén még 48 órát a táblázat második helyét.

Vasárnap jönnek a Macik, remélhetőleg Lindqvist mester jó taktikát választ, és visszaadjuk a megalázást. Egy rövid viccel zárom a napot, ha már fanblog, akkor poénkedjünk, a tiszteletet megtartván:

A jegesmedvék ülnek a jégtáblán. Egy nyughatatlan kis bocs ide-oda futkos. A mamája rászól:
?  Kicsim! Mi jegesmedvék a jégtáblán nyugodtan szoktunk ülni, mert különben beleesünk a vízbe!
A jegesmedve bocs a mama mellé ül, majd pár perc múlva újra elkezd ide-oda szaladgálni. A mamája megint rászól:
? Kicsim! Nézd meg, a többi jegesmedve milyen nyugodtan, fegyelmezetten ül a jégtáblán!
Mire a bocs válaszol:
? Jedeszmedve ide, jedeszmedve oda, nekem fázik a seggem!

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum