Moderálási alapelvek

A JKB.hu oldalain a hozzászólások a nyilvános beszélgetést, a közös gondolkodást szolgálják, a racionális vita színterei. Megjelenhetnek a különféle vélemények, érvek, nézetek.

I. A JKB.hu moderálási elveibe ütköző kifejezések kicsillagozva jelenhetnek meg a hozzászólásokban.

II. A JKB.hu oldalairól a következőket törlik a moderátorok:

1. A technikai eszközökkel elkövetett rombolást: olyan hivatkozások beillesztését, amelyek a felhasználó gépében kárt okozó fájlokra mutatnak; elrontott html-kódokat; Javát; automatikusan induló fájlletöltéseket és minden olyan beavatkozást, amely akadályozza az oldal rendeltetésszerű használatát; a szándékos elárasztást (floodolás) stb.

2. A társadalmi normákkal ellentétes hangnemű, illetve a folyamatos társalgást zavaró vagy akadályozó, netikettet sértő hozzászólást, a vitapartner vagy partnerek személyét sértő hangnemű hozzászólást, az indokolatlan trágárságot és azt, amit a moderátorok tartalmi rombolásnak minősítenek egy-egy adott beszélgetési helyzetben, ide tartozhatnak egyebek közt a témától eltérő (offtopic) hozzászólások.

3. Az olyan hozzászólásokat, amelyek bizonyíthatóan nem saját szellemi termékeik: mások hozzászólásának ismételgetése, más oldalról származó cikk(részlet) kommentár nélküli bemásolása.

4. A személyiségi, illetve a közösségi jogokat sértő megnyilvánulásokat, összhangban a hatályos magyar jogi szabályozással.

5. Bárki személyes adatainak közzétételét, kivéve ha azt maga az érintett személy hozza nyilvánosságra, illetve ha hozzájárult a közléshez.

6. A törvénysértő cselekedetre buzdító, illetve a másokat törvénysértéssel vádoló (a játékvezető csalózása kifejezetten ide sorolandó) hozzászólásokat.

7. Olyan hozzászólásokat, melyek bújtatva vagy közvetlenül valakinek a cégét, szolgáltatásait reklámozzák.

8. A moderátorok törölhetik a szerkesztéssel, a moderálással, illetve a szerkesztőkkel, a moderátorokkal foglalkozó hozzászólásokat. Ezekkel a témákkal kapcsolatosan várjuk észrevételeiket a jegkorongblog@gmail. com címen!

9. Más forrásból meg nem erősített információkat (pletykákat), amennyiben azok valamelyik érintett érdekeit sértik (tipikusan ilyenek lehetnek az átigazolásokkal, támogatásokkal, a klubok működésével kapcsolatos hozzászólások).

III. A moderátorok ismétlődő megnyilvánulás esetén korlátozhatják, vagy minden külön értesítés nélkül ideiglenesen/véglegesen kitiltják azt a hozzászólót, aki:

1. Rendszeresen, szándékosan a moderátori alapelvekbe ütköző módon szól hozzá egy vagy több témához.

2. Törölt hozzászólást visszamásol.

3. A hozzászólásai során túlnyomórészben a II. pontban részletezett vétségeket követi el.

Egyéb

Ha ön olyan hozzászólással találkozik, amely megítélése szerint a fenti elvek valamelyikét sérti, kérjük, a kommentfolyamban jelezze, vagy küldjön értesítést kollégáinknak a jegkorongblog@gmail.com emailcímre!

A JKB.hu fenntartja a Moderálási alapelvek változtatásának lehetőségét.

(A JKB.hu a moderálási alapelveket az mno.hu-tól vette át, apró változtatások és személyre szabás után.)

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 12., kedd
EL 17:30 SCCBJA 3-4 HVÉGE
EL 18:00 UTEGYE 0-4VÉGE
EL 18:30 DEBFTC 1-4VÉGE
EL 18:30 MISBRA 2-7VÉGE
március 13., szerda
EL 17:30 SCCBJA 4-3VÉGE
EL 17:30 UTEGYE 2-6VÉGE
    • M4 SPORT
EL 18:30 DEBFTC 3-2VÉGE
EL 18:30 MISBRA 1-4VÉGE
ICEHL 19:45 PUSAVS 4-2VÉGE
március 16., szombat
AL 15:15 ASPFTC 5-3VÉGE
EL 17:30 BRAMIS 5-4VÉGE
EL 17:30 FTCDEB 2-0VÉGE
ICEHL 17:30 AVSPUS 1-4VÉGE
EL 17:40 BJASCC 4-3 HVÉGE
AL 18:30 ETOWRM 9-2VÉGE
AL 19:00 SZGIKO 6-5VÉGE
AL 21:00 VASLHL 2-6VÉGE
március 18., hétfő
EL 17:30 MISBRA 1-2VÉGE
    • M4 SPORT
EL 17:30 SCCBJA 3-2 HVÉGE
március 20., szerda
AL 19:00 ASPFTC 
EL 19:00 BJASCC 
    • M4 SPORT
Partnerünk
Archívum