King JulienBonar elharapta a kapuvasat is, csak nem volt elég!

   

Szerencsés vagyok a 2 hetes keresztfiammal, aki egyszerűen elemezte a mai mérkőzést, szerintem elmond mindent egy jövendőbeli brassói szurkoló szemszögéből.

Ezek a nehéz rovatok! Amikor a csapat nyer, akkor minden szép és jó, de ilyenkor nehéz igazán valami értelmeset írni.

Pár héttel ezelőtt Lindqvist úr a következőket mondta a médiának: “Ha kell, fogunkat hagyjuk a jégen, úgy fogunk harcolni.” Hát, Bonar megtette ezt is, sőt elharapta a kapuvasat is, csak nem volt elég! A medve nem játék!

Biztosan témában vagytok az ökölvívással, székelyesebben a boksszal, nagyon kár, hogy nincs a hokiban egy olyan törvény, hogy amikor az ellenfél majdnem rajta táncol, akkor az edző bedobja a fehér törülközőt, és inti hogy: “Elég, ebből ennyi elég! Kész, fiúk, stop! Legyen vége! Mondom, nagyon kár, és nagyon hiányzott az ilyen opció az este…

Pedig milyen jól elindultunk, kinyírtuk a Fradit, jó, megpáholtak a bikák, de na, Újvárosban nem hiába zúg a csarnok, ott tényleg hokizik a bajnok, de Miskolcon… Mi a vészes fene? Mindent tudunk a macikról, ezer van itt Brassó környékén, nem jegesek, de akkor is, 6-0, fiúk? Dupla emberelőnyből nem vagyunk képesek belőni. Nem kiálthatunk ki semmi elvárást, ez egyszerűen gyenge.

Tovább nem filozofálok, eléggé fájdalmas ez így is, fejezzük be egy világhírű videójáték híres teljesítményével, amely így szól: Humiliation! Na ez volt számunkra ez a mérkőzés! Nagy gratula a Miskolcnak!

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum