King JulienReménykedünk, ebben a szezonban kisüt a nap a mi utcánkon

   

Sokan kérdezik, mennyien s kik járnak Brassóban hokimeccsekre. Az új szezonban egy minimum 1000 személyes nézőszámra várhatnak a brassói vezetők, mivel a Facebook-meghívóra nem kevesebben mint 400-an jelent mondtak. Ezek mellé biztosan ellátogatnak legalább még ennyien. Érdekes téma a szurkolók száma és ennek fejlődése a relatív új brassói csapat történelmében. A jégkorong Brassóban nagyot fogott, mivel rekordidő alatt (2 év) sokan lettünk. Az ellátogató szurkolók száma évente duplázódott, sőt volt hogy triplázódott. A 2010-es szezonban 200-300-an jártak itt meccsekre. Az előző szezonban pedig a brassói vezetők büszkélkedhettek a Mol Liga legnagyobb nézőszámával. Még több, hogy ezek a szurkolók, ha kisebb csoportokban is, közben ellátogattak a magyarországi mérkőzésekre, és civilizáltan szurkoltak a csapatnak.

És ha már róluk beszélünk, hadd lássuk, hogy hogyan értelmezik az új szezont. Mindezt megtudjuk pontosan a brassói szurkolók részéről, így: “Nagyon örülünk, hogy újra eljárhatunk a jégpályára, számunkra a jégkorong az a sport, amely az érdekességén, a tetsző dinamikán és sportszépségen kívül könnyebbé teszi a hosszú és szürke tél elviselését. Papíron jó csapatunk van, és persze reménykedünk, hogy ebben a szezonban kisüt a nap a mi utcánkon is, és végre sikerül egy kupát behozni a Cenk alá. Nagyon örülnénk ennek. A Csíki Sör Kupa nem volt a legmeggyőzőbb, de csak végül nem kell elfeledni, hogy csak egy felkészítő, szóval nem annyira lényeges.

De ezen mérkőzések után van egy halvány lila gőzünk, hogy kijárja számunkra a táncot. Mondható, jó átigazolásokat sikerült aláírjanak a klubvezetők, reméljük, hogy bizonyítanak a fiúk. Így befejezőként nincs nagy elvárásunk, mint mindig, számunkra fontos maga a torna, a jégkorong, de inkább a körülötte lévő hangulat az, ami érdekesebbé teszi ellátogatásunkat. Továbbra kívánunk sok győzelmet és rengeteg gólt, és persze ömöljön a sör, ezzel jár mindez! Várjuk az ellenfél szurkolókat szép városunkban, és meghívjuk őket egy hosszú, barátságos elbeszélgetésre a jégkorongszurkolók törzshelyére.”

Minthogy látszik, jó a hangulat a Cenk alatt, indulhat a Mol Liga, remélhetően sok, látványos mérkőzést láthatunk, úgy élőben, mint tv-ben.

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum