DVTK Jegesmedvék?HKM Zvolen 1-5

   

A hazai szemszögből ígéretesnek tűnő első harmad után sebességet váltott a Zólyom, és egyértelmű győzelmet aratott Miskolcon.

A mérkőzés miskolci ziccerrel kezdődött, miután a vendégek a saját harmadukban adták el a korongot, Galanisz egyedül lőhetett a bedobókörről, de Rahm védett. A következő periódusban gyors ide-oda játék alakult ki, komolyabb helyzetek nélkül, a kisebb feladatokkal elbántak a kapusok. Az első emberelőny a Jegesmedvéké volt a 10. percben, nem tudtak vele élni. Két perc múlva a Zólyom került időleges emberfölénybe, fel sem tudtak állni Mikusék. A hajrában több helyzetet is kidolgozott a Zólyom, Adorján azonban a helyén volt, majd az utolsó percben némi különbséggel mindkét csapatból kiült egy-egy játékos a büntetőpadra.

A második harmad 4 a 4 elleni hokival indult, majd rövid Zólyom-előny jött, az eredmény nem változott. Fél perc múlva megszerezte a vezetést a vendéggárda: Stupka a bedobókörről a kapuvas segítségével küldte a korongot a hálóba (0-1). A 25. percben villámgyors zólyomi akció végén Adorján a jégen fekve védett nagy bravúrral egy közelit. A 26. percben a miskolciak elcserélték magukat, ebben a vendégfórban sem volt túl sok veszély. Két perc elteltével mégis megduplázta előnyét a Zólyom. Tibensky az alapvonal mögül fonákkal tette középre a korongot, Marcinek kapásból bombázott a jobb felső sarokba (0-2). A 30. percben ismét több játékost küldtek a jégre a Jegesmedvék szabályellenesen, ezt az előnyt már gólra váltották a zólyomiak. Több nagy helyzet után Melancon küldött eőteljes lövést kapura a kék vonalról, Bondra a levegőben beleszúrt a korongba, amely így védhetetlenül vágódott a hálóba (0-3). A 32. percben újabb 4 a 4 elleni játék jöhetett a büntetőpadok telítettsége miatt, de csak az idő fogyott. Szinte hihetetlen, de harmadszor is harsant a síp, mert sok játékos volt a jégen, ezúttal azonban a vendégek bizonyultak gyengének matekból. A miskolci előnyt azonban kivédekezték.

A harmadik játékrész elején a Jegesmedvék igyekeztek felpörgetni a játékukat, ez néhány helyzethez vezetett, Rahm kapus azonban végig résen volt. A következő cserék a vendégekéi voltak, szükség volt Adorján védéseire. Az 51. percben újabb vendégelőny telt el gól nélkül, majd nem sokkal később ugyanez történt a másik oldalon is. Az 57. percben kétszer is a vendégek örülhettek: először Nuutinen talált be közelről, majd fél perc múlva Stupka terelte egy kósza korongot az üres kapuba (0-5). Fél perccel a vége előtt emberelőnyben Rokaly rontotta el Rahm shutoutját (1-5).

A Besztercebánya egyre inkább elhúz az üldözőitől, miután 7-0-ra elintézte el a Nyitrát, az Érsekújvár azonban nem tudta kihasználni a miskolciak botlását, kikapott a Slovantól, így maradt 6 pont a különbség a 10-11. helyen.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Adorján ? Wehrs, Bukor, Walker, Vas, Anderson ? Szirányi, Kiss D., Rokaly, Rundqvist, Osterberg ? Láda, Vojtkó, Csányi, Galanisz, Magosi ? Gőz, Révész, Lövei, Miskolczi, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

miszvo

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum