DVTK Jegesmedvék?HC 07 Detva 3-7

   

A miskolci Extraliga-csapat harmadszor sem bírt a Gyetvával, gólokat viszont a korábbi két meccsel ellentétben már tudott lőni.

A Jegesmedvék számára jól kezdődött a mérkőzés, hiszen a 5. percben emberelőnyben megszerezték a vezetést Szirányi kék vonalas lövésével (1-0). A miskolciak nem örülhettek sokáig, mindössze egy percig. Ekkor Sykora szerzett korongot a miskolci kapu mögött, az üresen érkező Downinghoz passzolt, aki a már fekvő Adorján mellett emelt az üres hálóba (1-1). A 8. percben a vendégnél volt a gólelőny: a miskolci harmadban lezajlott buli után a korong a bedobókörön helyezkedő Scurkóhoz került, aki kapásból a hosszú felső sarokba lőtt (1-2). Egy perc múlva újabb előnnyel próbálkozhattak a miskolciak, ezúttal nem sikerült kihasználni azt. A Gyetva első létszámfölénye teljesen veszélytelennek bizonyult a 12. percben. A Jegesmedvék jóval ígéretesebb fórt vezettek elő a 16. percben, Petrik kapus bravúrt is bemutatva tartotta csapát. A kiállítás letelte után 13 másodperccel büntetett a Gyetva. Az egyik miskolci védő a saját kék vonalán adta el a korongot, amellyel Cacho tört kapura, majd keresztpasszát Cox lőtte az üres kapuba (1-3).

A második harmad áthúzódó gyetvai előnnyel indult, amelyből csak 18 másodperc volt hátra, amikor King vitte be lendületből a korongot a támadóharmadba, és az előtte korcsolyázó hátvéd lába mellett lőtt a sarokba (1-4). A gól után Tokaji Viktor kapust cserélt, Kiss Bence állt be Adorján helyett. 23 másodperc kellett az újabb vendéggólhoz: Klíma vezette a pakkot kapura, majd lepókhálózta a hosszú felső sarkot (1-5). A 29. percben tovább növelte előnyét a vendéggárda. Jendrol lőtt oldalról, a kék vonal közeléből, a korong útjába Valent szúrt bele jó érzékkel (1-6). Egy perc múlva Anderson maradt egyedül a vendégkapu előtt, és a kapott passzt a hosszú sarokba lőtte (2-6). Rögtön ezután nagy esélyt kaptak a hazaiak az újabb felzárkózásra egy emberelőny formájában, Petrik azonban kitűnően védett. Teljes létszámban hullámzó játék alakult ki, mindkét oldalon helyzetekkel, a kapusok a helyükön voltak.

A harmadik játékrész elején kimaradt egymás után két gyetvai előny, a másodikban Osterberg és Szirányi mehetett 2 az 1 ellen, Petrik védte utóbbi közeli lövését. Egyenlő létszámban is kézben tartotta a meccset a Gyetva, többet és veszélyesebben támadtak, mint a Jegesmedvék. Az 54. percben miskolci előnyben Magosi ütközött enyhén a gyetvai kapussal, ezután Csányi lőtt az őrizetlenül maradt hálóba, a játékvezetők némi tanácskozás után megadták a találatot (3-6). Góllal válaszoltak a gólra a vendégek: három perc múlva Charbonneau egy elé pattanó korongot küldött egyből a kapuba (3-7).

Az újabb vereség ezúttal nem rontott a miskolciak esélyein, ugyanis az Érsekújvár és a Besztercebánya is pont nélkül zárt, így maradt a csapatok közötti különbség a táblázaton.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Adorján ? Wehrs, Hadobás, Miskolczi, Vas, Anderson ? Láda, Kiss D., Csányi, Osterberg, Rokaly ? Szirányi, Vojtkó, Lövei, Galanisz, Magosi ? Révész  Ritó, Galajda.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdtv

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum