DVTK Jegesmedvék?Liptószentmiklós 3-4

   

A megfiatalított vendégcsapat először nyert meccset ebben az Extraliga-szezonban.

Csak két perc telt el, amikor emberelőnybe kerültek a Jegesmedvék, amit ki is használtak, Magosi egy kapu előtti kavarodás során lőtt közelről a hálóba (1-0). A második emberelőnyét is gólra váltotta a hazai csapat, a 10. percben Csányi egy méterről először a kapusba lőtt, a kipattanót viszont már a gólvonal mögé küldte (2-0). A Liptószentmiklós kevés ellenállást tanúsított, így a 12. percben jött a harmadik hazai találat: Osterberg maradt egyedül oldalt, a bedobókörön, és a kapott pakkot egyből a rövid sarokba vágta (3-0).

A második harmad elején hamar szépítettek a vendégek. Másfél perc elteltével Portokalis keresztpasszát McShane passzolta egy lépésről a kapuba (1-3). Alig telt el 47 másodperc, tovább faragtak a hátrányukból a liptóiak: Strauch vitte be a korongot a támadóharmadba, várt kicsit, és a bedobókörből kilőtte a rövid felső sarkot (2-3). Két perc múlva először próbálhatták ki előnyös játékukat, nem éltek vele, a másodikkal már igen. Szinte pontosan a meccs felénél Listiak szúrt bele Valtola kék vonalas lövésébe, a pakk a bal felső sarokban akadt meg (3-3). A miskolciak rémálmának még nem volt vége. 42 másodperc pergett le, amikor egy előrevágott koronggal Portokalis lépett ki, és oldalról kipókhálózta a hosszú felsőt (3-4). A Jegesmedvék igyekeztek felpörgetni a játékukat, ám ekkor már sokkal magabiztosabb volt a vendégek fiatal finn kapusa, Kaarlehto. A harmad hajrájában előbb 4 a 4 ellen küzdöttek a felek, majd miskolci fór következett, eredmény nélkül.

A harmadik játékrész áthúzódó liptói előnnyel indult, az állás nem változott. Sűrűn hullottak a kiállítások, mindkét csapat próbálgathatta a speciális játékát, nem voltak kellően hatékonyak. Magasabb tempóba kapcsoltak a hazaiak, ám a szlovák csapat nagyon masszívan védekezett. Hat perccel a vége előtt óriási lehetőséghez jutottak a Jegesmedvék, a játékvezetők egyszerre állítottak ki két vendéghokist, a kettős fórban azonban Kaarlehto mindent védett. Az utolsó percekben a miskolciak próbáltak nyomást gyakorolni a Liptószentmiklósra, a kapust is levitték, nem tudtak egyenlíteni.

A miskolci Extraliga-csapat szolgáltatta az idei szezon legkellemetlenebb meglepetését, az eddig győzelem nélkül álló sereghajtótól kaptak ki a mieink.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Rajna ? Wehrs, Szirányi, Egle, Osterberg, Jordan ? Rauhauser, Kiss D., Rokaly, Magosi, Csányi ? Láda, Vojtkó, Miskolczi, Galanisz, Lövei ? Révész, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

mislmi

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum