HKM Zvolen?DVTK Jegesmedvék 5-4

 

0-5 után kis híján egyenlített a miskolci Extraliga-együttes az utolsó harmadban, de végül nem sikerült pontot szereznie.

Hamar megszerezhette volna a vezetést a miskolci gárda, két perc elteltével Rokaly ugorhatott ki egyedül, két testcsel után lőtt, Rahm hárítani tudott a mamuttal. A kihagyott ziccert két perc múlva büntette a Zólyom. Villámgyors kontra végén Mihal a harmad közepéről bombázott kapura, a korong Rajnát is érintve jutott a vonal mögé (1-0). A 7. percben megduplázta előnyét a házigazda: Bondra játszotta magát tisztára a kapu előtt, majd a bedobókörről fonákkal küldte a korongot Rajna lábai között a hálóba (2-0). A 9. percben a Jegesmedvék kerültek emberelőnybe, ám ebben a legnagyobb lehetőség a zólyomiak előtt adódott: 3 az 1 ellen mehettek a miskolci kapura, mégis elügyetlenkedték a ziccert. A 13. percben a Zólyom sem sáfárkodott jól az első fórjával. Fél perc volt hátra, amikor egy lecsorgó korongot Mikus emelt közelről a jobb felső sarokba (3-0).

A második harmad szinte rögtön miskolci előnnyel indult, amit a Zólyom kivédekezett, sőt Zuzin szólóban elmehetett, kísérletét védte Rajna. A következő időszakot a hazaiak dominálták, sorra alakították ki a lehetőségeiket, ajtó-ablak helyzetet is rontottak. A harmad és a meccs felénél Helewka a saját kapujától indult, átcselezte magát szinte a teljes miskolci csapaton, végül egyedül állt Rajnával szemben, a kapus védte a lövését. A nyomás a 31. percben érett újabb góllá, Bondra a kapuval szemben, estében lőtte ki a bal sarkot (4-0). Továbbra is a Zólyom irányította a játékot, és ez újabb találathoz vezetett két perccel a szünet előtt. Ekkor Hrasko kék vonalas lökete kötött ki a rövid felső sarokban, a találatot azonban némi videózás után nem adták meg a játékvezetők. A házigazdák mégis ötgólos előnnyel mehettek pihenni: ismét fél perccel a dudaszó előtt emberelőnyben Mikus oldalról kulacsreptető bombát eresztett meg (5-0).

A harmadik játékrész elején, a 43. percben szépítettek a miskolciak Wehrs kék vonalas, takarásból leadott lövésével (5-1). A 48. percben kettős előnybe kerültek a Jegesmedvék, ezt nem tudták kihasználni, a szimpla fórt viszont igen. Wehrs tette kapu elé a korongot, amely a nagy tumultusban mindenki mellett elcsúszva jutott túl a gólvonalon (5-2). Három perc múlva Rokaly maradt egyedül a támadóharmad közepén, és a hosszú felső sarokba lőtt (5-3). A gól után a zólyomiak mestere időt kért, hogy rendezhessék a soraikat. Az 58. percben egy kapu előtti kavarodásban Osterberg szúrt bele a korongba, amely így a gólvonal mögé pattant (5-4). Szűk két perccel a vége előtt Dave Allison időt kért, levitte a kapusát, ám nem sikerült egyenlíteni.

A miskolci csapat csaknem megbüntette a Zólyom gárdáját, amely ötgólos előnye tudatában leeresztett a harmadik harmadban. Vasárnap a még győzelem nélkül álló Liptószentmiklós érkezik a Jegesmedvékhez.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Rajna (Lehoczki) ? Wehrs, Szirányi, Csányi, Osterberg, Jordan ? Rauhauser, Kiss D., Révész, Vas, Egle ? Láda, Vojtkó, Rokaly, Galanisz, Magosi ? Ritó, Miskolczi, Lövei.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

zvomis-202012

fotó: HKM Zvolen

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum