DVTK Jegesmedvék?HK Poprad 2-3

   

A miskolci Extraliga-csapat 0-2-ről egyenlített a listavezető ellen, amely a hosszabbításban elvitte a pluszpontot.

A mérkőzésből alig 20 másodperc telt el, amikor Rajnának már védenie kellett az első poprádi lövést. Két és fél perc múlva meg is szerezte a vezetést a vendéggárda, Skokan a hátsó palánktól passzolt a kapu előtt egyedült maradt Hascakhoz, és a pontkirályjelölt közelről a jobb sarokba emelt (0-1). Komoly fölényt alakított ki a Poprád, Rajnának folyamatosan volt munkája, míg a miskolciak csak ritkán jutottak el lövésig a másik kapunál. Már eltelt a játékrész fele, amikor a Jegesmedvék ki tudtak jönni a szorításból és több időt töltöttek a támadóharmadban. Ismét beleerősített a Poprád, a 15. percben Rajnának bravúrra volt szüksége, hogy megőrizze kapuját a góltól. A vendégek lendületét a 17. percben egy miskolci emberelőny törte meg, ezt nem sikerült gólra váltani.

A második harmad szűk másfél percnyi áthúzódó kettős előnnyel indult a tátraiak részéről, és ezt ki is használták: Skokan az alapvonalról adta fel a korongot a középen helyezkedő Drgonnak, aki kapásból vette be miskolci kaput (0-2). Ismét a Poprád akarata érvényesült, a Jegesmedvék hosszú percekre beszorultak. A 27. perc környékén jöttek ki, ekkor hosszabb ideig tudtak nyomást gyakorolni a poprádi kapura, de Vosvrda kitűnően védett. A harmad derekán két egymást követő kiállítás miatt csaknem két percig 4 a 4 ellen játszhattak a csapatok, a szellősebb tér adta lehetőséget egyikük sem bírta a maga javára fordítani. A 33. percben Kiss lövése átpördült Vosvrdán, a gólvonal felé csorgott, a kapus még időben vissza tudott nyúlni, maga alá húzta a pakkot. Nem sokkal később a miskolciak kivédekezték a Poprád következő emberelőnyét, majd ugyanez játszódott le a másik oldalon is. 21 másodperc volt hátra, amikor szépítettek a Jegesmedvék: Kiss vitte be a korongot, majd a rövid sarokba lőtt (1-2).

A harmadik játékrész gyors ide-oda játékkal indult, helyzetekkel mindkét oldalon. A 45. percben Vosvrda adta el a korongot, Lövei kihagyta a ziccert. A 48. percben ismét a Jegesmedvék indulhattak neki egy emberelőnynek, ebben ezúttal kevés lehetőség volt. Egymást követték a kiállítások, és az 55. percben kettős előnyben egyenlítettek a Jegesmedvék Jordan kék vonalas lövésével (2-2). Az utolsó percekben nagy küzdelem folyt a győztes találatért, ám mivel ez nem született meg, jöhetett a hosszabbítás. Amely bő egy percig tartott, egy 2 az 1 elleni akció végén Drgon lőtt a kapuba (2-3).

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Rajna ? Wehrs, Szirányi, Révész, Vas, Rokaly ? Kiss D., Wolff, Magosi, Galanisz, Lövei ? Láda, Rauhauser, Csányi, Osterberg, Jordan ? Vojtkó, Mattyasovszky, Miskolczi, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

mispop

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum