Kevin Wehrs a Jegesmedvékhez szerződött

   

A magyar állampolgársággal is rendelkező védő a következő idényben is a miskolci Extraliga-csapat játékosa lesz.

Kevin Wehrs ebben a szezonban eddig a DEL2-es Landshutban jégkorongozott, ahol 31 mérkőzésen 18 asszisztot ért el, gólt azonban nem szerzett. A 31 éves amerikai-magyar bekk csütörtökön csatlakozik a DVTK Jegesmedvékhez a klubhonlap híre szerint. A védő feladata minden bizonnyal az lesz, hogy pótolja a cseh Extraligába távozott Jesse Dudast. Wehrs sokszoros magyar válogatottként 4 világbajnokságon is szerepelt, az e heti nottinghami olimpiai selejtezős keretbe ugyanakkor nem kapott meghívást.

“Nagyon örülök, hogy visszatérek Magyarországra és a DVTK Jegesmedvék játékosa lehetek ? nyilatkozta a játékos. ? Úgy gondolom, hogy a klub nagyszerű jövő előtt áll, én pedig örülök, hogy ennek a részese lehetek. Korábban már többször játszottam Miskolcon ellenfélként, így tudom, hogy mire számíthatok. Alig várom, hogy találkozzak a csapattársakkal és megkezdjük a közös munkát.”

Glen Hanlon vezetőedző véleménye: “Kevin olyan játékos, aki pontosan beleillik a játékstílusunkba. Nagyon jól korcsolyázik, és rendkívül jól lát a pályán, aminek köszönhetően kitűnően helyezkedik és jól hozza helyzetbe a társait. Nagy hasznát fogjuk venni a játékának az emberelőnyös helyzetek során is. Örülök, hogy egy ilyen komplett hátvéddel tudtuk megerősíteni a csapatunkat.”

Fotó: Mudra László - MJSZ

fotó: Mudra László/MJSZ

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum