Chris Bodó is marad a MAC Újbudánál

 

A kettős állampolgárságú csatár az előző Extraliga-szezonban a budapesti újonc legponterősebb játékosa volt.

Chris Bodó az alapszakaszban 17+32, a rájátszásban 3+5 pontig jutott, senki sem volt nála eredményesebb a MAC-ban. A támadó ott volt a kazahsztáni divízió 1/A csoportos világbajnokságon is, ahol azonban nem volt képes hasonló teljesítményre, míg a tavalyi tornán Budapesten 1 góllal zárt, idén nullán ragadt, –6-os plusz/mínusz mutató mellett. A klubnál nyilván azt várják tőle, hogy a bajnokságban mutatott formájában jégkorongozzon az elkövetkezendőkben is.

“Összességében elégedett vagyok az előző szezonnal –  mondta a játékos a klub hivatalos közösségi oldalának. – Jó volt a csapattal a rájátszásban lenni, bár szerettünk volna ennél tovább jutni. Készen állok a következő évre, és izgatottan várom, hogy újra beinduljanak a dolgaink. Remélem, hogy jobb helyen végzünk majd az alapszakaszban, és messzebb jutunk a rájátszásban.”

Majoross Gergely vezetőedző véleménye: ”Bodó fontos láncszeme a támadójátékunknak, mind a gólérzékenysége, mind a sebessége kiemelkedő, és nagyon jól használja ezeket az erényeit. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is hatékony csatárunk lesz, és a tavalyinál is jobb szezont fut.”

bodo

fotó: MAC

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk