Gyerehokizni A Fehérvár nyerte az U20-as bajnokságot

 

Az Ifj. Ocskay Gábor JA a gól nélküli 80 perc után szétlövéssel nyert a döntő negyedik meccsén a MAC ellen.

A végsőkig harcolt a MAC Budapest, hogy legyen ötödik meccs is az U20-as bajnokság döntőjében, amelynek negyedik meccse a végéig nem akart gólt hozni. A csapatok a rendes játékidőben egyik harmadban sem találtak be, így 0-0 után jött a 20 perces hosszabbítás, de a felek továbbra sem tudták döntésre vinni a dolgot. Miután szétlövésben Vincze Gergő találatával a Fehérvár nyert 1-0-ra, megszerezte a bajnoki címet is.

Mint ismert, az első meccs a Fehérvár hazai jégen nyert hosszabbításban 3-2-re, de a MAC otthonában 4-3-ra kikapott, szintén túlórában. A harmadik meccsen 14-0-ra kiütötte ellenfelét, ezek után került sor a negyedik meccsre.

Úgy nézett ki, hogy a bronzérem sorsa korábban eldőlhet, mint az aranyé, de a Vasas a harmadik után a negyedik meccset is megnyerte, így jelenleg 2-2- re áll a párharca az UTE-val. Az angyalföldiek már az 5. percben 2-0-ra vezettek, s a harmad végén 3-1 volt az állás a javukra.
A lilák azonban a 34. percre kiegyenlítettek, de az utolsó játékrész mégis 4-3-as Vasas vezetésről indult. A vendégek még kétszer betaláltak a harmadik harmadban, így nyertek 6-3-ra. Kedden jön a mindent eldöntő ötödik meccs.

Eredmények:

2018. március 30., péntek:

Döntő, 4. mérkőzés:

MAC Budapest–Fehérvár 0-1

A párharcot 3-1-re megnyerte a Fehérvár.

Bronzmérkőzés, 4. meccs:

UTE–Vasas 3-6

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL   MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk