A harmadik négynapos turnuson is túl

   

Rich Chernomaz továbbra is elégedett a válogatott játékosokkal kiegészített Fehérvár munkájával, a Nemzeti Sportnak azt is elárulta, hogy két csatársora már megvan. Megírjuk a további programot.

“A Sofron, Vas Márton, Ladányi és a Benk, Sikorcin, Bartalis csatársor késznek tűnik, de semmi sincs kőbe vésve? ? beszélt a dolgok jelenlegi állásáról Rich Chernomaz az nso.hu-nak adott interjúban. A kanadai edző hozzátette, Hetényi Zoltán jó eséllyel hazatérhet a világbajnoki felkészülésre, hiszen az Orlando nem jut a rájátszásba. Az utolsó alapszakaszmeccset március 31-én játssza. A kanadai szövetségi kapitány természetesen örül annak, hogy a légiósok idén hamar hazatérnek, mert így együtt gyakorolhatják az új taktikát.

A cikkben Szuper Levente a biciklizéshez hasonlította a visszatérését, nem lehet ezt elfelejteni, de természetesen fejben össze kell szednie a dolgokat. Ladányi Balázs pedig a tőle megszokott módon, határozottan fogalmazott: “El kell felejtenünk, amit a Volánban az elmúlt két évben játszottunk, hogy körbelőjük a korongot. Ez a mostani összetettebb stratégia, és ha meg tudjuk tanulni, eredményes lehet. Nekem az a szimpatikus, hogy amit Rich kér, ragaszkodik is hozzá, és vállalja érte a felelősséget, mindennek megmondja a miértjét.”

A légiósok szerződése lejárt. Vas Jánossal hosszabbítana a Dijon, de csak a vb után dönt pályafutása következő állomásáról, Ladányi Balázs szerződési is lejárt, nem maradt semmiben a Bolzanóval, Bartalis István pedig szívesen váltana hét év után, hiszen az ő szerződése is lejárt a svéd másodosztályú Troja-Ljungbynál. Akár másik országba is költözne.

A felkészülés néhány nap pihenő után pénteken folytatódik. A közös munkát a múlt hétvégivel közel azonos játékoskeret és program mentén hajtják végre, tehát szombaton és vasárnap is egymás közötti játékkal zárul a program. Ezúttal egy hétig dolgozik a Fehérvárral a két edző, hiszen a 4 napos etapot a Magyar Kupa két mérkőzése követi. Várhatóan március 29-én jelölik ki azt a 28 játékost, akikkel április 2-tól a Jégpalotában megkezdődik a közvetlen világbajnoki felkészülés.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum