Postás Ciprián

   

Postás Ciprián, az 1994-es születésű utánpótlás-válogatott hátvéd a GMHL-ben, Galló Illés egykori ligájában játszik a következő szezonban. A vasasos évek után a South Muskoka Shield csapatát erősíti majd.

Hogy jött ez a lehetőség, mikor utazik ki és mi lesz a program?

A szakosztályvezetőnk, Szuper Levente tavasszal meghívta Magyarországra Frank DeMasit, hogy mérje fel a csapatunkat. Franknek Kanadában van egy jégkorongcsapata, Graverhurstban. Több játékos kiöregedett, ezért szüksége volt új emberekre. Tartott a csapatunknak edzéseket, és úgy látta, lenne helyem a csapatban, ezért meghívott, hogy játsszak náluk a következő szezonban. Augusztus 29-én reggel utazom, egy 15 órás út áll előttem. Szeptember 1-jén megyünk először jégre, amit egy kéthetes felkészülés követ. Az első mérkőzés szeptember 14-én lesz a Niagaránál.

Milyen célokkal vág neki az észak-amerikai kalandnak és meddig tervez kint maradni?

Mindig reálisan nézem a dolgokat. Elsősorban fejlődni szeretnék és a csapat sikeréhez hozzájárulni. Fontosnak tartom a nyelvtudásom fejlesztését, és nem lesz hátrány, hogy egy másik kultúrát is megismerek. A szezon végén jövök vissza, ami április elejére esik, de ha engedik, az ünnepeket is szívesen itthon tölteném. A jövőn még nem gondolkodtam, csak az idei szezonra fókuszálok. Ebben a szezonban nem tervezem, hogy iskolába járjak , csak a jégkorongra figyelek. Ha lesz egy kis szerencsém, és ha jól teljesítek a klubnál, akkor ösztöndíjat tud ajánlani az egyesület, amin persze majd el kell gondolkodnom, és ha tényleg összejön, akkor fájó szível kell otthagynom a Jégpalotát, amelynek nagyon sokat köszönhetek.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum