Vokla Roland

 

A Fehérvár AV19 19 éves hátvédje kiváló teljesítményt nyújt a MOL Ligában. Mint minden társa, az EBEL-bemutatkozás a célja, de esetében ez objektív okok miatt egyelőre nem lehetséges.

Pénteken újra a MAC-cal játszanak. Ez a fiatalok számára komoly presztízsmeccs, vagy egy párharc a sok közül? Egyébiránt szeretnek velük meccselni?

Utánpótlásban már évek óta nagy párharcok folynak a két klub között minden korosztályban. Természetesen nagyon jó érzés győztesen lekorcsolyázni a jégről a MAC ellen, és valószínűleg ők is jobban örülnek, amikor ők jönnek le a jégről győztesen ellenünk. Úgy érzem, a MOL ligás meccs ellenük nem teljesen olyan, mint egy utánpótlásmeccs, mert persze nem ugyanazok a játékosok játszanak, de azért bent a jégen lehet érezni azt a presztízst.

A MOL Liga-keretből többen is feljutottak idén az EBEL-csapathoz. Bízik ebben a lehetőségben? Ehhez elég jó teljesítmény nyújt a visszajelzések alapján?

Legutóbb a Dunaújváros elleni mérkőzés után pozitív visszajelzéseket kaptam az edzőktől, az eredménytől függetlenül jól ment a játék. Azonban családi okok miatt még nem kötöttünk szerződést a klubbal, ezért nem játszhatok az EBEL-ben.

Fotó: Mudra László - http://www.mudralaszlo.hu

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS