Nem igazán működik a csapatszellem

 

Az argentinok ellen sokkal több esélyünk volt, mint az ausztrálokkal szemben, simán nyerhettünk volna, de a hosszabbításban kikaptunk. A magyar inline-válogatott edzője nagyon elégedetlen.

Mach Márton, csatár: “Jól kezdtünk, betartottuk a taktikát és az elején el is mentünk 3-1-re. Az volt a baj, hogy megint hamar elhittük, hogy ez meglehet és könnyű lesz a meccs. Sajnos találtak egy gólt, amikor nem lett volna szabad megengednünk nekik, sőt nekünk kellett volna betalálni. Ez felhozta őket, mi pedig ismét abba a hibába estünk, mint az ausztrálok ellen, kiengedtünk, elhittük, hogy megvan a meccs. A végén a rengeteg fegyelmezetlenség, emberhátrány miatt elfáradtunk sajnos, ebből jött az egyenlítő góljuk. A hosszabbításban pedig kihagytunk egy óriási helyzetet, és ez megbosszulta magát.”

Hoffmann Attila, vezetőedző: “A mérkőzés első felében mi domináltunk, irányítottuk a játékot, ami a gólokban is megmutatkozott. Azt gondolom, hogy a játékosoknak sikerült túllépni az előző napi vereségen, sokat irányítottunk, voltak kapura lövések és kevesebb kiállítást kaptunk. Aztán a harmadik negyedtől kezdve jöttek sajnos a fegyelmezetlenségek, többek közt emiatt is nagyon beálltunk a védekezésre, és így átvette az irányítást az argentin csapat. Folyamatosan jöttek ránk, mi meg hátul elég sokat hibáztunk, megint sok volt az eladott korong, ami még több kiállítást szült. A negyedik játékrészben átálltunk két sorra, ami egyébként is fárasztó, az utolsó 5-6 percben ráadásul végig hátrányban kellett védekeznünk. Az pecsételte meg igazán a sorsunkat, hogy ebből megkaptuk a gólt. Ha nincs ilyen jó kapusteljesítményünk, akkor talán már a rendes játékidőben is kikaptunk volna. A hosszabbításban sajnos újra előjöttek azok a hibák, amelyeket a mérkőzésen vétettünk. A társaságot kicsit zavarodottnak látom, nagyon sok az egyénieskedés, nem igazán működik a csapatszellem, így pedig nehéz lesz a következő mérkőzéseken jól teljesíteni. Ezen mindenképpen változtatnunk kell.”

HUNARG inline vb

Fotó: facebook

Magyarország mérkőzései:

július 5., 14:00 Magyarország?Horvátország 5-1
július 6., 18:00 Magyarország?Ausztrália 2-7
július 7., 14:00 Magyarország?Argentína 3-4
július 9., 14:00 Magyarország?Nagy-Britannia (negyeddöntő)

A világbajnokság minden mérkőzése megtekinthető ide kattintva.

A 2015-ös tamperei inline vb magyar játékoskerete:

Kapusok: Budai Krisztián, Kiss Tamás

Mezőnyjátékosok: Peterdi Imre, Lencsés Tamás, Kiss Ákos, Feil Arnold, Dömötör Róbert, Revák Zoltán, Sándor Szilárd, Galló Vilmos, Mach Márton, Pál Zoltán, Fekecs Norbert, Bartalis Balázs, Rafaj Attila, Terbócs István

Vezetőedző: Hoffmann Attila
Másodedző-játékos: Peterdi Imre
Csapatvezető: Pap Gábor
Felszerelésmenedzser: Illés Sándor, Marczi Ádám
Orvos: dr. Fohl Bernadette
Gyúró: László Balázs

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum