Alakul Székelyföld válogatottja

   

Húzónevek szerepelnek a székely csapatban a gyergyószentmiklósi gálán. Az április 9-i székely?magyar meccs mezterve is elkészült.

Székelyföld válogatottja:

Kapusok: Molnár Szabolcs, Ruczuj Gellért, Vad Lukács.
Mezőnyjátékosok: Baróti Zsolt, Bálint Lóránt, Becze Tihamér, Csergő Hunor, Daradics Csaba, Farkas Tamás, Gál Csaba, Kozma Zsolt, Kósa Endre, Moldován Ervin, Molnár Zoltán, Nagy Levente, Péter Róbert, Szőcs Szabolcs, Zsók Levente.
Edzők: Basa János, Gál Sándor, Bíró Ignác.

A magyar keretről korábban írtunk. Természetesen ez szabadidős hobbirendezvény, még ha nagyon komoly célt is szolgál, tehát változások folyamatosan lehetnek a keretekben. Amint értesülünk ezekről, frissítjük a listákat.

A gála jótékonysági esemény is egyben, a teljes bevételt a Böjte Csaba atya és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekei javára ajánlják fel a szervezők. Az alapítvány munkájáról és a keresztszülői programról érdemes olvasni. Szerencsére azok is tudnak majd adakozni, akik nem vehetnek személyesen részt a jégkorong-mérkőzésen. Ráadásul kétféleképpen is. Az alábbiakban megadott elkülönített bankszámlára tudnak utalni adományt az alapítvány javára:

Számlatulajdonos: FUNDATIA SF. FRANCISC
Progresului 6-Deva
Számlavezető bank: OTP BANK ? DEVA
330011 BL E
IBAN: RO76OTPV340000069719RO04
SWIFT COD: OTPVROBU

A jótékonysági eseményhez szervesen kapcsolódó árverés összes tételét itt találják meg. Ahogy jeleztük, a csatlakozási lehetőség az utolsó napig nyitott mindenki számára. Az árverést a hasonló akciókban hatalmas gyakorlattal rendelkező szervezőnk, Péter Emese bonyolítja le, aki a 06-20-379-5359-es telefonszámon, vagy a pakkmagazin1313@gmail.com email címen várja a további felajánlásokat. Az árveréssel kapcsolatos kérdéseiket is ezeken az elérhetőségeken tehetik fel.

szekelyfold mez 2015

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS