Szuper és Ladányi is jégre lép a székely?magyaron

   

Magyarország nagyon komoly válogatottal vesz részt a gyergyószentmiklósi jótékonysági gálán.

Ahogy már jeleztük, 2015. április 9-én, 18 órakor sorra kerül a harmadik Székelyföld?Magyarország mérkőzés, a helyszín a felújított gyergyói jégcsarnok. Vargyas László, a gála szervezője a Jégkorongblognak elmondta, jól áll a magyar csapat összeállítása. “A magyarországi csapatból már sokan visszajeleztek, ezek alapján már biztos, hogy a két kapus Szuper Levente és Kozma Zoltán lesz, jégre lép Ladányi Balázs, Horváth András, Peterdi Imre, Lencsés Tamás, Vaszjunyin Artyom, Tőkési Lajos, Faragó Gyula, Hegyi Ádám, Galanisz Nikandrosz és Borbás Gergely is. Emellett néhány játékossal még zajlanak az egyeztetések.”

Szuper HUNKAZ

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Természetesen a székely csapat is alakul, amint legalább ilyen hosszú listát tudunk adni a szereplőkről, megírjuk.

A gála jótékonysági esemény is egyben, a teljes bevételt a Böjte Csaba atya és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekei javára ajánlják fel a szervezők. Szerencsére azok is tudnak majd adakozni, akik nem vehetnek személyesen részt a jégkorong-mérkőzésen. Ráadásul kétféleképpen is. Az alábbiakban megadott elkülönített bankszámlára tudnak utalni adományt az alapítvány javára:

Számlatulajdonos: FUNDATIA SF. FRANCISC
Progresului 6-Deva
Számlavezető bank: OTP BANK – DEVA
330011 BL E
IBAN: RO76OTPV340000069719RO04
SWIFT COD: OTPVROBU

Ezenkívül pedig igyekszünk a Jégkorongblog hagyományainak megfelelő árverést összehozni a részt vevők és barátai személyes tárgyaiból. A részletekkel később jövünk.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS