Hegedűs Koppány

 

Hegedűs Koppány, az Alba Volán egykori játékosa jelenleg a Debreceni HK csapatvezetője a MOL Ligában. 22 évesen abbahagyta a játékot.

Játszott Debrecenben az OB2-ben és az U20-ban, most viszont a háttérben segít a MOL Liga-csapatnak. Miért hagyta abba a játékot?

Bármennyire is szeretem a jégkorongot és nagyon hosszú ideig a sport a mindennapjaim része volt, nem éreztem úgy, hogy MOL Liga-szintű játékos volnék. Elszakadni nem tudtam és nem is akartam teljesen a jégkorongtól. Szerencsére adódott egy lehetőség a klubnál, ami nagyon tetszett nekem és azonnal éltem is vele. Debrecenbe úgy kerültem, hogy megkeresett Korcsinszky György azzal az ajánlattal, hogy játsszak a DHK OB II.-es csapatában és mellette az igazgatásszervezői szakon elkezdett tanulmányaim folytatására is van lehetőség. Így lettem debreceni. Rettenetesen hiányzik a játék, de minden szerda este lejárok  a csarnokba hokizni egy nagyobb baráti társasággal, így valamennyire megmaradt a játék az életemben. A munkámban is az a legjobb, hogy szinte játékosnak érezhetem magam, hiszen össze vagyok nőve velük, együtt élünk meg minden jót és rosszat. Míg ők a jégen dolgoznak, én a háttérben végzem a dolgomat, hogy a srácok a legjobbat tudják kihozni magukból a pályán. Azt hiszem, ez igazán nekem való feladat!

Pontosan mi a feladata Debrecenben?

A MOL ligás csapat mellett tevékenykedem csapatvezetőként, illetve a felszerelésmenedzserrel együtt dolgozva látok el feladatokat. Úgy gondolom, ez nem egy olyan munka, amit csak azért lehet végezni, hogy legyen munkám valahol. Ha nem szereti az ember, akkor nem fogja csinálni. Nem az a tipikus reggel bemegyek és délután leteszem a tollat, hazamegyek, mert lejárt a munkaidőm típusú feladat ez.

Hegedus Koppany DHK 2014_15

Fotó: Molnár Dénes

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum