Teemu Elomo

 

Teemu Elomo, az UTE 35 éves finn csatára korábban az EBEL-ben is játszott, a Volán színeiben. Azóta járt Dánia, Svédország, Franciaország és Kazahsztán bajnokságaiban, mindenhol eredményesen szerepelt.

Hogyan kötött ki éppen a Mol Ligában és az UTE-ben?

Az UTE volt az a csapat, amelyik a leginkább akarta, hogy nála játsszak. Emellett nagyon jó beszélgetéseket folytattam az edzővel és a vezetéssel is arról, hogy mit szeretnének és milyen céljaik vannak, ezeket hogy kívánják elérni. Az a célom, hogy minél több győzelemhez segítsem a csapatom, és segítsek a klub előremozdulásában, akár azzal is, hogy a tapasztalatommal segítem az itteni fiatalokat. A karrieremben az idők során nem változnak a céljaim: keményen, jól és minél tovább játszani. Eddig nagyon tetszik a csapat, jó fejek a társak és a város is szuper.

Itt volt az összes felkészülési meccsen, milyen erős az UTE játékoskerete és milyen célokat tűztek ki a MOL Ligában?

Jó meccseket játszottunk, de nem szabad elfelejteni, hogy a MOL Ligában erősebb, jobb csapatokkal találkozunk majd. Okosan kell játszanunk és be kell tartani az edzői utasításokat. Az a fontos, hogy edzésen jól csináljuk a dolgokat, mert akkor meccsen is jól fogjuk. Jó kapusaink vannak és a fiatalok is jól illeszkednek a csapatba. A legnagyobb nyomás persze rajtunk, légiósokon és a többi tapasztalt játékoson van, de pont ezért jöttünk ide és ez minden más ligában is így van. Remélem, én is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy egyre jobbak legyünk, mind a klub, mind a csapat és az egyes játékosok is. Eddig minden nagyon rendben van Budapesten, alig várom, hogy kezdjük a szezont. Remélem, sokan kijönnek majd a meccsekre támogatni minket.

Teemu Elomo UTE

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum