Fekecs Norbert

 

Fekecs Norbert, az inline-válogatott és a Ferencváros játékosa sűrű szezont tud maga mögött. Játszik, edzősködik, most pedig a görhoki tölti ki az idejét.

Jégkorongozik, klubban és a korosztályos válogatottnál is edzősködik, és évek óta erősíti az inline-válogatottat. Melyik szerep mit jelent most az életében?

Év közben nem mindig volt időm pihenni, a saját klubcsapatomban, az Erzsébeti Farkasokban két korosztály, az előkészítő és a kölyök edzője voltam, ami teljesen lefedte az egész hetem. Emellett az U16-os válogatottnál segédedzőként dolgoztam, és ha még engedte az időm, az FTC felnőttcsapatával is edzettem, bár sajnos nem tudtam részt venni minden edzésen. Nehéz volt egyszerre több lovat is megülni, néha 4-5 órás alvásokkal, de most már vége a jeges szezonnak, így több időm marad edzeni az inline-válogatottal. Nem egyszerű mindenben 100%-ot nyújtani, így sajnos nem is mindig sikerült, de úgy érzem, sokat tanultam ebből a szituációból és jövőre talán könnyebben veszem majd az akadályokat. Jelenleg az inline-csapat világbajnoki felkészülése a legfontosabb számomra.

Talán nem mindenki ismeri annyira az inline-játékosokat, egy-egy mondattal jellemezné a társait?

Lencsés Tamás, Lecsó mindig jó kedvű, ő a hangulatfelelős. Feil Arni a tompa kanál. Rafaj Attila (Rafi) gőzös, mint a vonat. Ladányi Balázs, Godó az élő “legenda”. Orbán Attila, Orbi (Konan): vele mindig lehet nevetni. Revák Zoltán, Reva, a német csillag. Bartalis István a “magic hand”, Bartalis Bazsi pedig a mindig pozitív csapatember. Sájevics András, Shy a skorpió. Kiss Tamás 2013 év játékosa, Pál Zoli a rutin róka, Kiss Tomi a klein (németül: kicsi). Nem írtam mindenkiről, a hétvégi torna után azonban már biztosan tudnék.

Fekecs Norbert FTC

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum