Patrik Laine nem tudja, hogy mi lesz a sorsa

 

A finn csatár szerint bármi megtörténhet. Winnipegi csapattársának, Kyle Connornak határozottabb szándékai vannak.

Kevin Cheveldayoffnak, a Jets GM-jének nyáron alaposan fel kellett forgatnia a keretét. Megvált a Ben Chiarot, Kevin Hayes, Jacob Trouba, Brandon Tanev négyestől, hogy a bérkeretben helyet tudjon csinálni a korlátozott szabadügynök státusszal rendelkező Connor, Laine párosnak. A kettősre maximum 17,5 millió dollárt költhet, ám lehetséges, hogy ez is kevésnek bizonyul, mert egyelőre egyikükkel sem tudott megállapodni.

A Sportsnet a napokban tette fel a kérdést Patrik Lainénak a jövőjével kapcsolatban, aki így válaszolt: “Sohasem tudhatod, hogy mi lesz. Ez üzlet. Mindenre fel kell készülnöd. Nem tudok rosszat mondani a Winnipegről, szeretnék visszatérni. Jó volt ott játszani.”

Fényesebben látja a jövőt a 22 éves Kyle Connor, aki szeretne aláírni a közel egy hónap múlva kezdődő edzőtábor előtt. “Határozott szándékomban áll aláírni az edzőtábor kezdete előtt. Nincs játékos, aki kihagyná a tábort, mert utána nagyon nehéz belejönni, felvenni a ritmust, összeszokni a társakkal. Egy új szerződés a cél. Mindent számba veszünk, mindent átnézünk, de a végső cél a hosszú távú szerződés.”

Laine és Connor tavaly együtt 64 gólt lőttek, amiből a finn harmincat vállalt. Azt azonban nem lehet mondani, hogy konzisztens volt a teljesítménye, 18-at ugyanis egy 12 mérkőzést felölelő szakaszban szerzett november hónap alatt.

KyleConnor

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk
Archívum