Horváth Tifani kihagyja az A csoportos vb-t

 

A női válogatott csatára anyai örömök elé néz, így nem lehet ott Kanadában.

Horváth Tifani, a magyar női válogatott jégkorongozója nemrégiben összeházasodott a korábbi jégkorongozó Szilágyi Leventével, néhány nappal később pedig bejelentették gyermekük érkezését is. A kiváló hokis, aki a feljutással végződött tavaszi divízió 1/A csoportos világbajnokságon 1 góllal és rengeteg mezőnymunkával vétette észre magát, a következőket osztotta meg blogunkkal.

“Egyelőre csak nézőként maradok a jégkorong mellett, most elhelyezkedtem egy civil munkahelyen, ott fogok dolgozni. Edzősködni sem lenne egyszerű pocakkal, úgyhogy egyelőre be kell érnem azzal, ha a lelátóról nézem a meccseket. Alig várom, hogy elkezdődjön a szezon, mert jégéhségem van.

Nem tudom, mikor térhetek vissza játszani, mert ő lesz az első babánk, együtt kell kialakítanunk az életritmusunkat, de az első helyen természetesen nem az én igényeim vannak. Először viccelődtünk, hogy pont a vb-re fel tudnám edzeni magam, lenne rá 2 hónapom, de ezt nem gondoltam komolyan. Nekem is szükségem lesz a regenerációra, a babának is szüksége lesz rám, és nem utolsósorban nem lenne fair a csapattal szemben sem, ha a világbajnokság előtt pár hónappal kezdenék csak edzeni, így biztos nem tudnám a legjobb formámat hozni.

A hazai jégen kivívott feljutásunk az egyik legnagyobb élményem, és mindig az is lesz. Nyilván remek lenne ott lenni Kanadában, de azt mondták a lányok, hogy bent maradnak, így ha jövőre visszatérnék, akkor nem maradnék le a következő A csoportos vb-ről. Igyekszem szavukon fogni őket! Ha pedig úgy alakul, hogy jövőre nem térek vissza, akkor lesz egy csomó szuper bébiszittere és példaképe a picinek. Mindketten nagyon várjuk már ezt az új kalandot családként, és reméljük, hogy a legboldogabb kisgyerek lesz a világon!”

hunita

fotó: Mudra László/MJSZ

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 18., péntek
FELK 19:15 AVSMIS 8-5VÉGE
szeptember 19., szombat
EL 19:15 TITVAS TÖRÖLVE
    • M4 SPORT+
szeptember 20., vasárnap
EL 19:15 MACDEB 5-4 HVÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 25., péntek
EL 18:30 DEBFTC 
ICEHL 19:15 G99AVS 
szeptember 27., vasárnap
EL 16:30 FTCMAC 
    • M4 SPORT+
Partnerünk
Archívum