Horváth Tifani kihagyja az A csoportos vb-t

 

A női válogatott csatára anyai örömök elé néz, így nem lehet ott Kanadában.

Horváth Tifani, a magyar női válogatott jégkorongozója nemrégiben összeházasodott a korábbi jégkorongozó Szilágyi Leventével, néhány nappal később pedig bejelentették gyermekük érkezését is. A kiváló hokis, aki a feljutással végződött tavaszi divízió 1/A csoportos világbajnokságon 1 góllal és rengeteg mezőnymunkával vétette észre magát, a következőket osztotta meg blogunkkal.

“Egyelőre csak nézőként maradok a jégkorong mellett, most elhelyezkedtem egy civil munkahelyen, ott fogok dolgozni. Edzősködni sem lenne egyszerű pocakkal, úgyhogy egyelőre be kell érnem azzal, ha a lelátóról nézem a meccseket. Alig várom, hogy elkezdődjön a szezon, mert jégéhségem van.

Nem tudom, mikor térhetek vissza játszani, mert ő lesz az első babánk, együtt kell kialakítanunk az életritmusunkat, de az első helyen természetesen nem az én igényeim vannak. Először viccelődtünk, hogy pont a vb-re fel tudnám edzeni magam, lenne rá 2 hónapom, de ezt nem gondoltam komolyan. Nekem is szükségem lesz a regenerációra, a babának is szüksége lesz rám, és nem utolsósorban nem lenne fair a csapattal szemben sem, ha a világbajnokság előtt pár hónappal kezdenék csak edzeni, így biztos nem tudnám a legjobb formámat hozni.

A hazai jégen kivívott feljutásunk az egyik legnagyobb élményem, és mindig az is lesz. Nyilván remek lenne ott lenni Kanadában, de azt mondták a lányok, hogy bent maradnak, így ha jövőre visszatérnék, akkor nem maradnék le a következő A csoportos vb-ről. Igyekszem szavukon fogni őket! Ha pedig úgy alakul, hogy jövőre nem térek vissza, akkor lesz egy csomó szuper bébiszittere és példaképe a picinek. Mindketten nagyon várjuk már ezt az új kalandot családként, és reméljük, hogy a legboldogabb kisgyerek lesz a világon!”

hunita

fotó: Mudra László/MJSZ

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum