Vas János nem kapkod

   

A magyar válogatott nagyon fontos láncszeme ezen a nyáron is keményen készül, egyre több ajánlata van, melyek közül hamarosan dönthet, bár kapkodni sem akar. Rajta kívül is sok vb-t megjárt játékosunk van még klub nélkül.

Vas János tavalyi felkészülése nagyon jól sikerült. Először is az idei tervekről számolt be a Jégkorongblognak: “Jól vagyunk, az egész család rendben van, a feleségem és a kisfiam is egészséges. A nyár a szokásoknak megfelelően zajlik, edzek keményen, idén is Borsos Attilával készülök, egy héten háromszor izzaszt meg nagyon keményen. Nem vagyok egyedül, Hetényi Zoltánnal segítjük egymást a felkészülésben. A heti három közös edzés mellett kétszer egyénileg kardiózok, így áll össze a programom jelenleg. Az előző évhez képest annyi a változás, hogy idén nem megyek próbajátékra, így speciális táborokkal sem készülök, mert úgy gondolom, hogy nincs szükségem külön jégre.”

Vas Janos vb 2

Fotó: Mudra László

Két héttel ezelőttig azt lehetett tudni, hogy cseh, német, francia és magyar ajánlatai vannak. A versenyképes ajánlatok köre azóta csak bővült. “Újabb csapatok is bejelentkeztek. Erről azonban nem szívesen beszélek. Egyrészt mert semmit nem akarok elkiabálni, másrészt mert vannak olyan érdeklődők, amelyekkel még nagyon kezdeti stádiumban tartanak a tárgyalások. Más csapatokkal jóval előre haladottabb szakaszban tartunk, némelyekkel már a fizetés összegén gondolkodunk. Úgyhogy a dolgok haladnak a maguk természetes üteme szerint, igyekszünk olyan megállapodásokra jutni, amelyek mindkét fél kölcsönös megelégedésére szolgálnak. Jelen pillanatban erről ennyit tudok mondani. Természetesen amint lesz hírem, arról beszámolok az olvasóknak, remélem, minél hamarabb eljön ez az időpont. Nem akarok kivárni az utolsó pillanatig, ugyanakkor sose lehet tudni, kapkodni sem akarok.”

Nem Vas János a válogatott Szentpéterváron járt 25 fős keretéből, akinek három-négy héttel az előszezon kezdete előtt még nincs aláírt szerződése, illetve ha van is, valamilyen okból még nem hozták nyilvánosságra. Így nem lehet tudni biztosan, hogy hol játszik a 2016/17-es szezonban Hetényi Zoltán, Benk András, Kovács Csaba, Kóger Dániel és Magosi Bálint.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum