Videóztunk, felkészültünk, aztán elcsesztük

   

Jesse Dudas nem kertelt, Sofron István szerint szomorú volt a franciák elleni teljesítményünk, Vas Márton szerint hatalmas nyomást tudtak ránk gyakorolni. Sok más főszereplő, köztük az NHL-es Bellemare nyilatkozatát is megtalálják, ha kattintanak.

Rajna Miklós: Szerencsétlenül alakult az este, kemény meccs volt. Úgy gondolom, ebből mindannyian tanulni fogunk, kijavítjuk, amit kell és a finnek ellen már jobbak leszünk. Ez egyszerűen nem a mi napunk volt. Az elején jól kezdtünk, de sajnos kaptunk két gyors gólt, és nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Sajnos én sem tudtam visszarázódni úgy, ahogy szerettem volna.

Sofron István: Elég szomorú a teljesítményünk, most játszottunk a legrosszabbul a három meccs alatt. Olyan alapvető hibákat követtünk el folyamatosan, ami nemhogy a franciák ellen, de senki ellen nem fér bele. Mi vesztettük el ezt a mai mérkőzést, egyszerűen be kell tartani, amit az edzők megkövetelnek. Messze nincs ekkora különbség a két csapat között, azt sajnálom, hogy ráadásul egy pici szerencsénk sincs. Az elején azért rengeteg helyzetünk volt, kapuvasak is, valahogy nem akart úgy alakulni, hogy nekünk kedvezzen egy picit is, de dolgozni kell a szerencséért és akkor jönni is fog. Jönnek a finnek , ők egy nagyon erős csapat, oda kell figyeljünk, mert ilyen játékkal nagyobb különbség is lehet.

Vas Márton: A gond az volt, hogy hatalmas nyomást tudtak ránk gyakorolni és nem tudtuk megoldani ezt a feladatot hátul. Sokkal nyugodtabban és mozgékonyabban kellett volna lennünk, ide tartozok én is. Az elején kicsit leragadtak a lábaink, nem úgy mozgattuk őket a gyenge oldalról az erős oldalra, ahogy kellett volna, ettől hatékonyabb lett a letámadásuk. Nyomás alatt meg kell mozgatnunk őket nekünk is, több időnk van, mint ahogy hisszük ezekben a szituációkban. A járatjuk a korongot akkor jobban ki lehet ezt az agresszív letámadást játszani. Most mi vagyunk a tornán, akik alulról nézünk felfele, még keményebb munkával, még agresszívabb hokival kell szembenéznünk a finnekkel.

Jesse Dudas: Az első harmadban veszítettünk momentumokat, és nem is tudom, nem tudtunk kiállni rendesen és elvégezni a munkát, amit akartunk. Nem tudom, mit mondhatnék. Apróságok vannak, részletek, bele kell néznünk a tükörbe, és ennél sokkal keményebben kell kijönni a finnek ellen. Egymásra kell néznünk és dolgozni, vagy ennél csak rosszabb lesz. Az edzők mindent megadtak, amit kellett, videóztunk, felkészültünk, aztán mi elcsesztük.

Pierre-Edouard Bellemare (Franciaország): Kemény, fizikális meccs volt ez, ahogy ezen a tornán eddig mindegyik. Sose lehet tudni, mi lesz, bármelyik csapat megverheti a másikat, most is szorosabb volt ez, mint ahogy az eredményjelző mutatta. Pár perc, pár momentum nagyon meg tudja változtatni az egész mérkőzés képét. Egyszerű a képlet, meccsről meccsre haladunk. Még mindig van bőven fejlődni valónk, például túl sok korongot veszítünk, illetve a korongkihozatalon is csiszolnunk kell.  Ha továbbra is ilyen hibákat vétünk, a nagy csapatok ellen ennek nagy ára lesz.

Sacha Treille (Franciaország): Nagyon jó csapat a magyar, keményen játszanak, nem volt egyszerű ellenük, de a három pont a mienk lett, és ez a legfontosabb számunkra. Különlegesen nehéz úgy játszani, amikor mi vagyunk a favoritok. A célunk a továbbjutás, azt megígérhetem, hogy keményen fogunk ezért küzdeni minden meccsen. Sok hibát vétünk még mindig, főleg a védekezésben, nem játsszuk végig a hatvan percet, amin mindenképpen javítanunk kell. Ez a meccs azért is volt nagyon jó, mert magabiztosságot ad egy ilyen győzelem, amire nagy szükségünk lesz a jövőben is. Az első nekem adott gólt egyébként nem én ütöttem, megpattant Fleuryn, irányt változtatott a korong.

HUNFRA

Fotó: Mudra László (MJSZ/jkb.hu)

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum