Köllő Roland

 

A 19 éves csatár a frissen alapított GMHL-es Colborne Chiefshez került. Ebben a másodosztályú tengerentúli juniorligában több magyar fiatal játszott korábban.

Hogyan jött a lehetőség?

Mivel ez egy új csapat a ligában, a csapat egyik társtulajdonosa keresett meg, hogy szeretnék-e a náluk játszani. Az Eliteprospectsen keresztül jutott el hozzám. Már július 23. óta itt vagyok egy nagyon kedves családnál, ugyanis már volt egy 2 napos try-out tábor, ahol szerették volna látni a már leigazolt játékosaikat is játszani. A program csütörtökön változott, ugyanis minden hétvégén lesz lehetőségünk jégen és szárazon is edzenünk az itt lévő játékosokkal, majd augusztus 24-27-ig lesz az edzőtábor a teljes csapattal.

Eddig hogy érzi magát Kanadában, milyen céljai vannak a szezonban?

Minden teljesen jó itt, több csapattársammal is jóban vagyok már. Az eddigi jeges edzéseket az egyik tulajdonos tartotta, aki a Power Edge Pro tulajdonosa is, így lehetőségünk van ezekkel az eszközökkel is edzeni egész évben. Szárazon a Twist Conditioning tartott felmérést, majd volt egy CrossFit-edzésünk is. Nagy valószínűséggel továbbra is a Twist fog nekünk száraz edzéseket tartani, ők nagyon komoly munkát végeznek. Az edzőnket és a stábot vasárnap mutatták be, de őket nem ismerem, így egyelőre nem tudok mit mondani róluk. Többen is azt mondták, hogy jó szakemberek. Amitől egy kicsit féltem, az az volt, hogy milyen lesz egy másik családnál lakni. Szerencsére az egyik csapattársam családjánál vagyok, akik nagyon szívesen fogadtak, és már most nagyon jól érzem magam itt, valamint velük is nagyon jól kijövök. Szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból, szeretnék a csapat egyik meghatározó játékosa lenni, és örülnék, ha a csapattal sikerülne egy nagyon jó szezont zárni.

Kollo Roland Vasas

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum