Ágoston Olivér

 

Ágoston Olivér az előző szezonban az UTE-ben mutatkozott be a felnőtt mezőnyben. Azonban az is benne van, hogy most befejezi az aktív jégkorongozást.

Újpesten aláírt Sila és Pleszkán, sejthető, hogy nem marad a lila-fehéreknél. Milyen tervei vannak a következő szezonra?

Eddig Dunaújvárosból kerestek meg, de még konkrét ajánlatot nem tettek. Egyelőre edzek és keresem a csapatot, ahol a következő szezonban védhetek. Szeretnék játszani, nem szívesen hagynám abba, ha nem muszáj, mert szeretem, amit csinálok. Viszont gondolnom kell arra is, mi lesz, ha esetleg nem kapok szerződést, akkor más úton kell felépítenem az életem. A civil életben egyébként van egy remek lehetőségem, így végső esetben előfordulhat, hogy ez volt az első és utolsó felnőtt szezonom. Persze remélem, ez nem így lesz.

És mit csinálna a jégkorongon kívül, esetleg külföld nem jöhet szóba játékosként?

Most fejezem be az edzői képzést, jelenleg is dolgozom erőnléti edzőként, és ha abbahagynám a hokit, ezt a vonalat folytatnám, csak már komolyabb szinten. Persze amíg nem dől el a sorsom, addig nem akarok nagyon belevágni semmibe. Külföld is szóba jöhet, bár nem tartom valószínűnek, hogy az idei védési százalékommal elvinnének.

Agoston Oliver UTE 2014_15

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS