Terbócs István

   

Terbócs István, a MAC és a juniorválogatott 18 éves csatára jó szezont fut, sorra lövi a gólokat. 41 góllal alighanem EBEL U20-gólkirály lesz, a Magyar Kupa-selejtezőkön az UTE és a Debrecen ellen is betalált. A következő szezont egy felnőtt csapatnál képzeli.

Termeli a gólokat ebben a szezonban, az EBYSL-ben vezeti a góllövőlistát és a Magyar Kupában is jöttek a találatok. Ilyen szezont tervezett?

Nagyon jól megy ez a szezon egyelőre, nagyon örülök, hogy ennyi gólt is sikerült lőnöm. Nem igazán készültem arra, hogy ilyen sokat lövök majd, de jó, hogy így alakult, szeretném ezt a szezon hátra levő részében is folytatni. Valamint a következő szezonban is.

És a következő szezonban hol lőné azokat a gólokat?

Mindenképpen szeretnék felnőtt csapatban játszani. A MAC, ha minden igaz, elindul a MOL Ligában, ha ez így lesz, akkor itt szerepelnék, szinte a családomat jelenti nekem ez a klub. Ha viszont mégsem lesz felnőtt csapat, akkor a tervek elég képlékenyek, de mindenképpen szeretnék feljebb lépni. Úgy érzem most a Magyar Kupa után, hogy a tempóval és az erővel nincs baj, még a rutin és a passzok gyorsasága hiányzik. Rutint pedig csak úgy tudok szerezni, ha felnőtt meccseken is játszom. Hívnak tengerentúli ligákba is, de nem a legjobbakba, és egy szint alá nem érdemes menni. Azt viszont el tudnám képzelni, hogy egy MOL Ligás csapatban játsszak, a kérdés az, hogy ők el tudnak-e képzelni engem a csapatban, de remélem, igen. Szerintem egy negyedik, esetleg harmadik soros erőcsatárként már megállnám a helyemet.

Terbocs Istvan

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS