Sevela Peter

 

Sevela Peter, a Dab.Docler kapusa Janis Kalnins távozása után újra első számú kapus a klubjában, a MAC elleni Magyar Kupa-selejtezőt végigvédte. Örül, hogy ismét játszhat, és megharcol a vb-szereplésért.

A MAC ellen visszatért a kapuba. Meddig látja a jövőt, marad Dunaújvárosban?

Jó érzés volt visszatérni a kapuba végre, bár nem kaptam túl sok lövést, azért a meccs pozitív volt. A Magyar Kupa most fontos nekünk, bent vagyunk az első négyben, ez a lényeg.  Arról, hogy maradok-e vagy sem, egyelőre még nem tudok semmit, a szerződésem lejár, fogalmam sincs, merre visz a jövő. Még nyitottak a lehetőségek előttem. De egyelőre kizárólag a Magyar Kupával foglalkozom, szerintem jó meccsek lesznek és lehet esélyünk jól menni Fehérváron. Utána pedig jön a pihenés.

Mi a helyzet a magyar válogatottsággal?

Egyértelműen tervezek vele, de mivel nem sokat játszottam a szezonban, ezért nagyon nehéz lesz bekerülnöm az utazó keretbe. Viszont semmiképpen sem adom fel. Nem tudom, hogy az edző szeretne-e látni a csapatban és hogy tudnék-e segíteni, ha bekerülök, de mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak, ha lesz rá alkalmam. Sajnos az utóbbi időben egy elég komoly családi probléma miatt sokszor haza kellett mennem, segítenem kellett odahaza. Amikor csak van egy kis időm, ezt meg is teszem. Elég nagy a probléma, de erről nem szeretnék beszélni többet. A lényeg, hogy a jégen csak a játékkal foglalkozom.

Sevela

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS