Sevela Peter

 

Sevela Peter, a Dab.Docler kapusa Janis Kalnins távozása után újra első számú kapus a klubjában, a MAC elleni Magyar Kupa-selejtezőt végigvédte. Örül, hogy ismét játszhat, és megharcol a vb-szereplésért.

A MAC ellen visszatért a kapuba. Meddig látja a jövőt, marad Dunaújvárosban?

Jó érzés volt visszatérni a kapuba végre, bár nem kaptam túl sok lövést, azért a meccs pozitív volt. A Magyar Kupa most fontos nekünk, bent vagyunk az első négyben, ez a lényeg.  Arról, hogy maradok-e vagy sem, egyelőre még nem tudok semmit, a szerződésem lejár, fogalmam sincs, merre visz a jövő. Még nyitottak a lehetőségek előttem. De egyelőre kizárólag a Magyar Kupával foglalkozom, szerintem jó meccsek lesznek és lehet esélyünk jól menni Fehérváron. Utána pedig jön a pihenés.

Mi a helyzet a magyar válogatottsággal?

Egyértelműen tervezek vele, de mivel nem sokat játszottam a szezonban, ezért nagyon nehéz lesz bekerülnöm az utazó keretbe. Viszont semmiképpen sem adom fel. Nem tudom, hogy az edző szeretne-e látni a csapatban és hogy tudnék-e segíteni, ha bekerülök, de mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak, ha lesz rá alkalmam. Sajnos az utóbbi időben egy elég komoly családi probléma miatt sokszor haza kellett mennem, segítenem kellett odahaza. Amikor csak van egy kis időm, ezt meg is teszem. Elég nagy a probléma, de erről nem szeretnék beszélni többet. A lényeg, hogy a jégen csak a játékkal foglalkozom.

Sevela

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum