Nathan Martine

 

Nathan Martine, a Dab.Docler hátvédje maradna Magyarországon.

Az első selejtezőt kipipálta a csapat a Ferencváros ellen, két gólt is szerzett, de a Debrecentől csúf vereséget szenvedtek. Mik a célok a Magyar Kupában?

A cél mindenképpen az, hogy egyáltalán bekerüljünk a négyes döntőbe, aztán a többit majd meglátjuk. A Fradi elleni meccs egy kicsit lötyögős volt, majd egy hónapja voltunk meccs nélkül, pár hét szünetet is kaptunk, tehát ez még nem volt olyan intenzív. Bízom benne, hogy az eddig a kupában mutatottnál jóval jobban játszunk majd a folytatásban. Kicsit nehéz visszarázódni, jó meccseket játszottunk a HC Nové Zámkyval az elődöntőben, a cél a szezonban elsősorban a MOL Liga megnyerése volt, a kupa csak most vált fontossá. Bármilyen nehéz is, vissza kell szereznünk a fókuszt, a Magyar Kupa megnyerése egy jó cél a szezon utolsó hónapjára.

Van már terve a következő szezonra?

Most nem igazán tudom még, hogy pontosan mi zajlik itt, hallottam híreket, de még nem tudom, ez mit fog befolyásolni Dunaújvárosban. Egyelőre napról napra gondolkozom, és próbálom kizárólag a Magyar Kupával lekötni a figyelmem. A szezon végén pedig meglátjuk, milyen ajánlatok lesznek elérhetőek számomra. Őszintén imádom Magyarországot, nagyon szívesen maradnék itt és játszanék a magyar válogatottban. Jó bemutatkozó évem volt itt Dunaújvárosban, nagyon jó csapattársaim vannak, remek edzői munka folyik a klubnál, és nagyon sok barátot szereztem már ebben az országban, úgyhogy nagyon szeretnék visszajönni.

Martine DAB 2014_15

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS