Néhányan a könnyebb utat választották

   

Szoros meccsen maradt alul Magyarország Lengyelországgal szemben szombaton Torunban. A nyilatkozatok is erről árulkodnak.

Torbjörn Johansson: “Egy nagyon szoros, jó meccset játszottunk ma egy a mienkhez hasonló erősségű magyar válogatottal. A mindkét oldalon remek kapusteljesítmény is hozzá járult ahhoz, hogy ilyen szoros meccs legyen. Ma jobb meccset játszottunk, mint tegnap, jobban követtük az előre tervet, amit megbeszéltünk. Most hatvan percig tudtuk ugyanazt a szintet játszani, ez a nagy különbség a tegnapihoz képest.”

Rich Chernomaz: “Először is, a különbség ma annyi volt a két csapat között, hogy ők belőttek egy emberelőnyös gólt, nekünk pedig csak lehetőségeink voltak. Lassan kezdtünk, a védekezésünk viszont jó volt, főleg egyenlő létszámnál. Ahhoz, hogy idén sikeresek legyünk, szükség lesz pár változásra. Az egyik, hogy az idősebb, tapasztaltabb játékosoknak keményebben, fizikálisabban kell játszaniuk, ma is úgy tűnt, néhányan a könnyebb utat választották, amire a lengyelek agresszív játékkal válaszoltak. A másik, hogy gyakorolnunk kell még a korongkezelést. Illetve meg kell tanulnunk, hogy többet kell kapura lőnünk azokban a szituációkban, amikor áll játékosunk a kapu előtt.”

Rajna Miklós: “Csapatjáték volt, sajnos nem tudtunk elég jól játszani ahhoz, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Legközelebb ugyanolyan intenzitással kell kezdjük a mérkőzést, mint ahogy a második és a harmadik harmadban játszottunk, átvettük az irányítást, többet ütköztünk és több lehetőségünk is volt. Ez egy ilyen nap volt, most nem tudtuk kihasználni a lehetőségeket, de semmi baj, menni kell tovább, és az ukránok ellen hatvan percen keresztül úgy kell játszani, mint ma az utolsó negyven percben.”

Andrew Sarauer: “Elég jól ment a bemutatkozás, de sajnálom, hogy nem tudtunk ma gólt lőni. Keményen játszottunk, jó volt a kapusunk, és bár nem sikerült elérni az eredményt, amit szerettünk volna, jól küzdöttünk. Az ukránokról azt hallottam, nagyon jók, és ők öt gólt lőttek egy csapatnak, amelynek mi egyet sem tudtunk. De ezzel nem szabad foglalkoznunk, ki kell állnunk, és a saját játékunkat játszani, és akkor nem lesz baj ellenük sem. Élvezem a játékot a csapatban, ez egy új élmény nekem, soha nem játszottam még nemzetközi szinten. Sok csapattársamat ismerem, de új az edző, és vannak új arcok, még idő kell azért, hogy teljesen megtaláljam a helyemet. A lengyelek elleni meccs jó volt nekem, hogy elkezdjem megtanulni a dolgokat, láttam, hogy nem olyan egyszerű helyzetbe kerülni, és néha egyszerűen nem jönnek ki a dolgok, de ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra menni fog, de jó az út, amin vagyunk.”

Sarauer POLHUN

Fotó: Darányi Lea

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum