Zach Cohen

 

Zach Cohen, a Miskolc csatára a svéd harmadosztályból érkezett a szezon előtt, két éve Kóger Dániel csapattársa volt az ECHL-ben.

A Miskolc ebben a szezonban nagyon erős, az alapszakasz-győzelemért verseng. Mi a siker titka?

Mindenki teljes mértékben odateszi magát a jégen és azon kívül is. Egyszerűen nem elégszünk meg mással, mint minden körülmények között a 100%-kal. Az első helyet szeretnénk megszerezni az alapszakaszban, és a rájátszásban is hasonló a célunk. Eddig nagyon jó ez a szezon, nagyon élvezem, jó a csapatunk is, sikeresek vagyunk. Remélem, ez így is marad, és a rájátszásban is tudjuk ezt a formát hozni.

Nagyon hasznos a játéka a csapatban, jól érzi magát ebben a légkörben? Maradna jövőre Miskolcon?

Más a játék képe itt, mint Észak-Amerikában, egyszerűen kifejezve magam azt mondanám, itt előnyt tudok kovácsolni a méretemből és az erőmből. Tavaly Svédországban játszottam, de nagyon jó ajánlatot kaptam a Miskolctól, amit nem tudtam elutasítani, és nem bántam meg a döntésemet. Dansereau-t ismertem korábbról, de egyébként is úgy érzem, jól beilleszkedtem a csapatba, és a játékom is passzol a Miskolc stílusához. Nagyon jó tapasztalat ez nekem, és mint mondtam, teljesen más itt játszani, mint Észak-Amerikában, de nagyon izgalmas és jól érzem magam a MOL Ligában. A jövőről még nem tudok nyilatkozni, a szezon végén majd meglátjuk, ki mit szeretne, de annyit elárulhatok, nagyon szívesen visszajönnék ide a következő szezonban is.

Cohen MIS 2014_15

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum