Janis Kalnins

   

Janis Kalnins, a Dab.Docler kapusa második évét tölti Magyarországon, jelenleg a MOL Liga kapusai között ő rendelkezik a legjobb statisztikával, 93,9%-kal véd, s bizony kiszorította a magyar válogatott kerettag Sevela Petert.

Második évét tölti Magyarországon, jó döntés volt Dunaújvárosba igazolni?

Igen, ez a második évem itt, és minden tökéletes. Tényleg semmilyen panaszra  nincs okom. Jó döntés volt, hogy idejöttem, itt meg tudom szerezni a meccstapasztalatot, amire szükségem van. Természetesen én is szeretnék Svájcban, Svédországban vagy Finnországban játszani, de valahol el kell kezdenem ahhoz, hogy egyszer oda jussak. Dunaújvárosban mindenki nagyon rendes velem, az öltözőben is remek a hangulat. A liga évről évre fejlődik, a csapatok egyre jobbak lesznek, a mostani szezon például nagyon érdekes. Elégedett vagyok a helyzetemmel.

Meddig marad, milyen tervei vannak?

Fogalmam sincs, meddig maradok. Ilyen a sport, sosem tudod, hol leszel, miután lejárt a szerződésed, ezt még meglátjuk később. A legfontosabb tervem, hogy én legyek a legjobb minden ligában, ahol éppen játszom, és minden szezonban szeretnék fejlődni. A nagy álmaimat most nem fogom elmondani, de azt elárulhatom, hogy keményen küzdök értük, és tisztában vagyok vele, hogy évekig tarthat, mire elérem őket, de semmi sem történik rögtön.

Kalnins DAB 2014_15

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum