Krakkóba, magyar! 2.

 

Új információk érkeztek az áprilisi vb-vel kapcsolatban a sorozatindító cikkünk óta.

Két busztársaság, a Volánbusz-Eurolines és az Orangeways indít közvetlen, menetrend szerint buszjáratot Budapest?Krakkó?Budapest viszonylatban. Ezek hetente 2-3 alkalommal indulnak, az ár változó, de az egy irányba szóló jegy legfeljebb 7000 forintba szokott kerülni. Igény esetén a Volánbusz-Eurolines minden bizonnyal be tud állítani több buszt is a vonalra, és akár kedvezőbb ár is elérhető. Ehhez nyilván összefogásra és szervezőre van szükség.

Mivel Krakkóban nehézkes a közlekedés gépkocsival és elég szűkös a parkolók száma, a helyi magyar konzulátus is azt javasolja a szurkolóknak, hogy aki teheti, az egyéni utazással szemben a buszos utazást részesítse előnyben. Külön felhívják a figyelmet arra, hogy a szabálytalanul parkoló autók tulajdonosait horribilis büntetésekkel és bilinccsel szokták “jutalmazni”.

Mutatunk néhány helyi és nemzetközi szálláskereső gyűjtőoldalt.

Bár a jegyértékesítés még nem indult meg és jegyárakat sem közölt a szervező, a vb helyszínével kapcsolatban jó hír, hogy a főpróbának tartott lengyel kupa négyes döntőjére elkészült a jég, a létesítmény várja a négy csapatot szombaton és vasárnap.

Krakko jeg kupa

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS