Soha ne mondd, hogy soha

   

Ladányi Balázs nem gondol a visszavonulásra, úgy érzi, legalább három éve még van a MOL Ligában. A válogatottságtól nem zárkózik el, bár visszakerülésének esélyét nem látja nagynak.

Néhányat aludt már a válogatott keretből történt kihagyása után a válogatott szélső, és egy Magyar Kupával is gazdagodott Ladányi Balázs, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendégeként nyíltan beszélt az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatos érzéseiről. Szóba került a Fehérvár elleni győzelem, a Brassótól elszenvedett vereség, valamint a jövő is.

A válogatott kapcsán a 11-es elmondta, sem fiatalabb, sem gyorsabb nem lesz már, de mindig kihozza magából a maximumot. Soha ne mondd, hogy soha, így összegezte saját álláspontját Ladányi, de azért hozzátette, hogy ehhez annyi már nem lesz elég, mint eddig, nem elég egy email arról, hogy hol mikor kell az öltözőben lennie, hanem egy nagyobb beszélgetésre lesz szükség a szövetségi kapitánnyal. Azzal természetesen tisztában van, hogy erre sok esély nincs.

Ladanyi HUNGBR

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Ami a Magyar Kupát és a Fehérvár elleni sikert illeti, az ellenfél oldaláról nem érzi akkora tragédiának a DAB elleni vereséget, ami indokolná például a fizetések 20%-os csökkentését. Az utóbbi időben már benne volt a pakliban, hogy egyszer a DAB-nak is kijöhet a lépés. Ezért szép a sport, a Dab.Docler is saját bőrén tapasztalhatta ezt meg a Brassó ellen. Érdekesség, hogy Ladányi szerint a Brassó elleni vereség kellett a Fehérvár legyőzéséhez, hiszen utána olyan alapozásba kezdett a csapat, amilyeneket augusztusban szoktak tartani, anélkül nem jöhetett volna össze az MK-győzelem.

A jövő kapcsán Ladányi elmondta, úgy érzi, három éve még biztosan van topjátékosként a MOL Ligában, szívesen maradna Dunaújvárosban, hiszen az egész család hazaköltözött, de ez nem az ő egyszemélyi döntése lesz.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum