Akkor legyünk jók, amikor eljön az ideje

   

Edzői és játékosértékelések a Csehország?Lettország meccs után.

Alois Hadamczík (vezetőedző, Csehország): “Ha valami gól, azt meg kell adni. De csalódott voltam, hogy a videózás után az órát visszaállították és a büntetés mégis számított. Jagr a legjobb hokisunk, nem számít, hány éves. Ő a cseh hoki ikonja, és szerintem tud ő még annál is hatékonyabban játszani, mint ahogy azt most tette.”

Ted Nolan (vezetőedző, Lettország): “A videóbírós gólunk érdekes volt. Igazából az a játékosunk, Sprukts, aki lőtte, nem is látta, hogy bent volt-e, azt hitte, a kapus kivédte. Csak egy másik játékosunk, Darzins tudta, hogy bent volt. Volt egy kis zavar ennél az esetnél, de végül örülök, hogy megadták. Mindig jól akarunk játszani, de ez csak később lesz fontos. Elég tornán jártam már ahhoz, hogy tudjam, ennek csak később lesz jelentősége. Mondtam a fiúknak ma, hogy akkor legyünk jók, amikor eljön annak az ideje. Még nem ma volt itt az az idő.

Jagr olyan, mint egy üveg jó bor. Szerintem ahogy múlnak az évek, egyre jobb lesz. Abban a kitüntetésben volt részem, hoogy éveken át figyelhettem őt Észak-Amerikában. Ahogy valakinek mondtam, úgy mutat a jégen, mint egy balerina. Rendkívül ügyes, meghatározza a játékot, igazi világklasszis. Ma újra bebizonyította, milyen nagyszerű játékos is ő.”

Martin Erat (csatár, Csehország): “Megpróbáltak keményen játszani ellenünk. Erre kell felkészülnünk. Fizikai játékot játszottak, megpróbáltak minden akciót ütközéssel befejezni. Hozzászoktunk már az NHL-ben ehhez. Szerintem azt hitték, még mindig a ’90-es éveben vagyunk és ezzel megzavarhatnak bennünket.”

Jaromír Jágr (csatár, Csehország): “Nem tudom hogy csinálom, de nem érzem, hogy öregednék. A mai meccsen az első perctől azt éreztük, hogy mi kontrolláljuk a játékot, bár a letteknek nagyon jó kis csapatuk van. A svédek ellen nem ment jól a meccs első felében, most a meccs második felében voltunk gyengébbek, szóval ahhoz, hogy megmondhassuk, milyen csapatunk van, meg kell várnunk, mire jutunk a svájciakkal.

Janis Sprukts (csatár, Lettország): Elsősorban magunknak akarjuk bebizonyítani, hogy tudjuk tartani a lépést a többi csapattal, hogy játékban hasonlóan jók vagyunk, nem annyira a külvilágnak, hogy megérdemeltük az olimpiai részvételt. A gólom érdekes volt, azt hittem, a kapus megfogta. Nem hiszem, hogy sokáig fogok emlékezni rá, hiszen kikaptunk. Ha nyertünk volna, sokkal többet érne.”

Edgars Masalskis (kapus, Lettország): “Semmiért nem kell hibáztatnunk magunkat. Próbálkoztunk és harcoltunk az utolsó pillanatig. Csak apróságok hiányoznak és néha nincs szerencsénk. A végén is, ha 5 a 3 ellen gólt szerzünk, ki tudja, hogy alakult volna a végjáték.

Cimkék: , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 2-1VÉGE
április 28., vasárnap
VB 12:30 KORSLO 4-2VÉGE
VB 16:00 HUNJPN 3-1VÉGE
    • SPORT 2
VB 19:30 ROMITA 1-6VÉGE
április 30., kedd
VB 12:30 SLOROM 6-1VÉGE
VB 16:00 HUNKOR 6-2VÉGE
    • SPORT 1
VB 19:30 ITAJPN 4-3 HVÉGE
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM VÉGE
    • SPORT 1
VB 16:00 JPNKOR INFO
    • SPORT 2
VB 19:30 SLOITA INFO
    • SPORT 2
május 3., péntek
VB 12:30 KORROM INFO
    • SPORT 1
VB 16:00 SLOJPN INFO
    • SPORT 1
VB 19:30 HUNITA INFO
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 12:30 ROMJPN 
VB 16:00 ITAKOR 
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum