Több segítséget kaptam a csapattól

 

Bálizs Bence a két kapott gól ellenére szenzációs, 95,2%-os teljesítménnyel kezdte az EBEL-szezont.

A Fehérvár két fiatal magyar kapussal vágott a szezonnak. Ez óriási lehetőség Bálizs Bence és Rajna Miklós számára, amellyel mindkét kapus élni is szeretne. Az első mérkőzésen Bálizs kapott bizalmat, hatvan perc alatt azt mondhatjuk, rászolgált, és csak így tovább. A válogatott kapust a csapat és a saját teljesítménye értékelésére kértük, a 39-es a tőle megszokott nyíltsággal beszélt a kapott gólokról is.

“A második harmadban nem játszottunk jól, kicsit szervezetlenek voltunk. De a harmadikban teljesen átfordult a történet, egységes egészt alkottunk, és a megbeszélt sémák alapján jó védekezéssel, elöl pedig hatékonyan játszva hoztuk a meccset. A srácok sokat blokkoltak, hátrányban is, ami nagy segítség volt számomra, és biztos vagyok benne, hogy ez így lesz az egész szezonban.

znoavs8

Nekem a második harmadban volt egy kis rövidzárlatom, meg is lett az eredménye. A kipattanókkal kicsit még gondban voltam, az első gólt is abból kaptuk. A második gól bőr volt, abban is benne voltam félig-meddig. Azt várom el magamtól, hogy legközelebb az ilyen lövést is megfogjam. Volt egy-két bravúr, ez segített visszajönni, és a harmadik harmadra stabil tudtam maradni. A kommunikáció is egyre jobb a védőkkel, sokat beszélünk a jégen és azon kívül is.

Vasárnap több segítséget kaptam a csapattól, mint amennyit én adtam a srácoknak, nagyon köszönöm nekik, hogy megnyertük ezt a meccset. Ígérem, máskor visszaadom, és mindez fordítva lesz, de  a lényeg, hogy most is nyertünk és akkor is nyerni fogunk.”

A két vezetőedző az albavolanhockey.hu-n a következőképp értékelte a 4-2-es Volán-győzelmet.

Jiri Reznar (vezetőedző, Znojmo): “Veszíteni sohasem kellemes, sajnos nem használtuk ki megfelelően a lehetőségeinket. Pozitívum, hogy a srácok keményen küzdöttek és a mérkőzés 55 percében fölényben játszottunk. 2-2 után is több helyzetünk volt, lett volna esélyünk megszerezni a vezetést, ehelyett elkerülhető gólokat kaptunk, és ezek megpecsételték a sorsunkat.”

Marty Raymond (vezetőedző, Fehérvár): “Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztük a két pontot. Jó meccset játszottunk, a védelmünk megbízhatóan működött, amin kellett, azon pedig változtattunk a szünetekben. Kulcsjátékosaink, akikre támaszkodhatunk, tökéletesen betöltötték szerepüket.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum