Elkészült a szurkolói vb-mez mintapéldánya

  · · Módosítás:

Kedden öt mez gördült le az emblemazas.hu gyártósoráról. A férfi és a női válogatott szövetségi kapitánya mellett két játékost és a nők masszőrét leptük meg. Így két példány máris világot lát, az új-zélandi világbajnokságot is megjárja. További jó híreink is vannak.

Jó hírünk van azok számára, akik a képek láttán szeretnének még rendelni a szurkolói mezekből. A gyártó cég vállalta, hogy a vb nyitónapjáig mindenkinek elkészíti a mezt, aki április 4., csütörtök estig megrendeli. Természetesen ezt követően is fogadjuk az igényeket, de onnantól már nincs garancia arra, hogy jövő vasárnap át tudjuk adni. A rendelt mezeket folyamatosan, három műszakban gyártják. Eddig több mint 200 rendelést kaptunk, tájékoztató jellegű adatként jelezzük, hogy a ma már legendás huszáros mezből, amely a svájci vb-re készült, 78 darab fogyott 2009-ben.

A megrendelés módja változott, aki mostantól rendel, az ezen az oldalon található formátumot töltse ki értelemszerűen, és a végén ne felejtsen el a Kész feliratú gombra nyomni. Az egyéb tudnivalókról korábban írtunk, ezeket itt és itt találják, de a Mudra László által Bartalis Istvánról és Horváth Andrásról készített modellképek alatt a biztonság kedvéért még egyszer részletezzük.

Az idei szurkolói mez előállításában két partnerre talált a Jégkorongblog. A szervezési és lebonyolítási feladatokat a Szurkolók a Magyar Jégkorongért Alapítvány (cím: 1135 Budapest, Szent László utca 15. 1/3) végzi. Ők közvetlenül a gyártónál rendelik meg a mezeket, amelyekre az előállítás árán kívül semmilyen további költségek nem rakódnak. Így sikerült 1 db (saját névvel, számmal ellátott) egyedi mez árát az aktuális kiskereskedelmi ár, tehát 11-13 ezer forinttal szemben 8000 forintra leszorítani.

Csakhogy az alapítvány nem foglalkozik értékesítéssel, mezárusítással. Jelenleg két fő tevékenységre koncentrál. Egyrészt az áprilisi világbajnokságra készíti elő a minél látványosabb nézőtéri élőképeket. Az egyelőre nem publikus terveket ismerve elmondhatjuk, nagyon látványos esemény vár ránk. A másik fontos terület a nehéz helyzetbe került jégkorongcsapatok támogatása. Ennek keretében tavaly Szombathelynek sikerült 350 ezer forintot átutalniuk, amellyel megmentették és hetekkel hosszabbították meg az ottani hokiszezont. Ez évben a jászberényieknek kívánnak juttatni, lehetőségeik határáig.

Ezen tevékenységükben szabadon támogathatók. A támogatásról támogatási igazolást tudnak kiállítani, amelyet a cégek elszámolhatnak. A Jégkorongblog a maga eszközeivel szeretné segíteni az alapítványt ezen tevékenységeiben, ezért úgy döntöttünk, a mezekkel kapcsolatos tevékenységet az alapítványra bízzuk, a következők szerint: a vb-hez kapcsolódó akció keretében minden 8000 forintot meghaladó támogatásért cserébe egy szurkolói mezt ad ajándékba az alapítvány, amely emellett minden mez után 500 forintot különít el a Jászberénynek juttatandó támogatás céljára. Az idei vb-re készülő, fenti képen látható szurkolói mezekhez csak ezen az úton lehet hozzájutni, forgalomba nem kerülnek.

Az emblemazas.hu nevű céggel folytatott tárgyalások eredményeképpen minden támogató a mez mellé ajándékba kap egy autótükörre (vagy egyéb kedves helyre) akasztható minimezt, amely a szurkolói mez kicsinyített másolata.

Aki a támogatásról és a szurkolói mezről további információkat szeretne megtudni, az a tamogatas@hokiszurkolok.hu emailcímre írjon.

A Szurkolók a Magyar Jégkorongért Alapítvány csak szurkolói támogatásból tudja összegyűjteni a világbajnokságra tervezett akciókhoz szükséges pénzt. Már nem állnak messze attól, hogy a tervezett büdzsé rendelkezésre álljon. A Jégkorongblog január végi cikke nyomán közel 150 ezer forint folyt be a számlájukra, és az olimpiai selejtező után elárverezett óriási magyar lobogókból is jelentős bevétel keletkezett. Mindezért ezúton mondunk köszönetet az alapítvánnyal közösen.

Ugyanakkor kiváló alkalmat látunk abban, hogy ehelyütt felhívjuk a figyelmet a mostani támogatási akció rejtett lehetőségeire. Aki úgy érzi, van annyi szabad pénze és megteheti, hogy ne csak a szurkolói mezhez és a vele járó ajándék minimezhez jutás feltételéül szabott alsó határ, tehát 8000 forint mértékéig tudja támogatni az ismertetett célokat, az tegye meg, hogy egy ilyen mez átlagos piaci árát fordítja erre a célra, azaz 12-13 ezer forintot. Ez a kérés tényleg csak azokra vonatkozik, akik megengedhetik maguknak, egyáltalán nem elvárás. Természetesen senki sem telhetetlen, de a kérdést megelőzendő jelezzük, felső határt nem szab meg az alapítvány.

A végleges mezen minimális dizájnigazítás várható, erről a jövő héten tudunk képet mutatni, amint elkészül a terv, és mind Wick, mind a mezgyártó tervezője rábólint. Ilyen extra lesz például, hogy a nyakrészen – a Patriot-mezhez hasonlóan – megjelenik egy felirat, az egyik oldalon AZ ÉN CSAPATOM, a másikon MAGYAR JÉGKORONG-VÁLOGATOTT (ez a most bemutatott képhez képest kis mértékben változik még.)

Még egyszer jelezzük, hogy a támogatás módjáról ezen az email címen kapnak teljes felvilágosítást: tamogatas@hokiszurkolok.hu, de ha kérdés merül fel, igyekszünk a kommentek között is gyorsan válaszolni.

 

A szurkolói vb-mez mérettáblázata:

Cimkék: , , ,
Ugrás a végére

Hozzászólások (42)

 1. szdaniel
  szdaniel, ·

  Julcsi hogy alltok a feldolgozassal? 31-en irtam. Meg nem jott valasz.

 2. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  bevallom, sokkal jobban nez ki mint amire szamitottam!
  mindenkinek gratulalok!

 3. Karesz, ·

  Betyáros! :D

 4. Karesz, ·

  @F. Kapus: Volánnak ne tervezzünk mezt? :D Hátha elfogadják és lapátra tennék Madonnáékat...

 5. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  @F. Kapus: ajandekba szivesen elfogadom termeszetesen, es azt irhatsz a hatara amit akarsz :)

  amugy en alapbol nem komalom a feher mezeket igy bukott, es akkor meg nem is emlitettuk a matyot/tubarozsat vagy mit, ami nem az en vilagom.

  de sebaj, igy legalabb lesznek LOVAGOK is ;)

 6. miklossy, ·

  @F. Kapus: csak az islanders! - mi más :)))

 7. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  @miklossy: GRABNER :D

 8. jegib
  jegib, ·

  @F. Kapus: Egy kroszbi feliratnak is roppantul örülne :D :D

 9. EA, ·

  Sziasztok,

  A képen látható mezek milyen méretben készültek? Szeretnék rendelni, de momentán nincs nálam mérőszalag a mérettáblázat kiértékeléséhez...
  Köszi

 10. F. Kapus
  F. Kapus, ·

  @EA: Mindkettő XL-es. Pólóban pont Balura szabták, Istire kicsit nagy, de ha alávett volna egy pulóvert, aki neki is ez a tuti.

 11. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  @Evgeni Krkic: Tul sok csapat van NY-ban, Seattleban meg 1sem... :P

 12. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  @EA: azt gondold meg at, h miben veszed fel. akarod e pl kabatra vagy mellvedore ravenni, vagy csak sima szurkoloi mez lesz amit egy pulcsira huzol ra...

 13. Julcsi, ·

  @szdaniel: Haladok, a táblázatba már mindent és mindenkit beírtam, szóval nem kell aggódni, de fogok válaszolni is mikor végeztem a munkával.

 14. sonicboom, ·

  Tegyétek közzé kérlek a fizetés módját (hova lehet utalni, mit írjunk a közleménybe, stb.)! Köszönöm szépen!

 15. Danieell, ·

  Megtudná esetleg valaki mondani, hogy ezeket a mezeket személyesen kell átvenni? Futár vagy esetleg postai utánvéttel kell átvenni?

 16. EA, ·

  @F. Kapus: köszi az infót!

  @sonicboom, @Danieell: A KÉSZ-re kattintás után kapott automatikus válaszlevélben van az összes lényeges információ. Amúgy ez a számlaszám: 10918001-00000100-65060008, közleménybe "támogatás" + esetleg a megrendelő neve, ha nem azonos a számlatulajdonossal. Átvétel a levél szerint a VB-n.

 17. Tsd
  Tsd, ·

  Tehát akkor kitöltöm a "formanyomtatványt", KÉSZ, és utána megkeresnek a megadott elérhetőségeken? (vagy azt hol lehet/kell kitölteni, hogy hogyan(mennyit) szeretnék fizetni/hogyan(hol) szeretném átvenni?

 18. Tsd
  Tsd, ·

  ja hogy az előző hozzászólást kellett csak volna elolvasnom, akkor sztornó;)

 19. warrior
  warrior, ·

  meg van rendelve, alig varom megkapjam...sajnos pestre nem mehetek de lelekben ott leszek...hajra magyarok

 20. Theutus
  Theutus, ·

  Debils vereség után fahéjas rágó
  Majdnem olyan hosszú, mint az elkényeztetett:)
  A mez szép lett.

 21. Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit
  Azt az elkenyeztetett hokiszurkolo mindensegit, ·

  @Theutus: inkabb valaszolj a mailjaimra :)

 22. kovati, ·

  Szia Julcsi,
  Tegnap este és ma napközben is irtam, de még én sem kaptam választ. Van még remény, hogy beférek? A fentebb emített számlaszámra küldhetem a támogatást?
  köszi

 23. F. Kapus
  F. Kapus, ·

  @kovati: Julcsi most nyilván hangosan volánozik :)
  Nyugodtan utalj, beleférsz még, és választ is kapsz hamarosan.

 24. Danieell, ·

  @EA: köszönöm a gyors választ! meg is rendeltem! :)

 25. 1116001
  1116001, ·

  Minőségi munkának tűnik a képek alapján!!

  Natúr válogatott mezt nem csinálnak?:)

 26. brainska, ·

  Tetszetős! Még a végén rendelek egyet...
  Tudom telhetetlen vagyok, de nekem a régi vágyálmom akkor is egy szép zöld válcsi mez:))

 27. Julcsi, ·

  @kovati: türelmet kérek, épp eldobtam az agyam a meccstől :)

 28. szdaniel
  szdaniel, ·

  @Julcsi: Mi legyen? Még nem jött válasz mail. Utaljak a fent megadott számlára és majd érkezik a válasz? vagy várjam meg mindenképp a leveletek?

 29. Danieell, ·

  Az e-mailben volt egy ilyen rész:
  "a támogatást az alapítvány számlaszámára() lehet elutalni vagy amennyiben a vb-n átveszi, a helyszínen is rendezhetjük." Ezek szerint a helyszínen is lehet rendezni

 30. mattila21, ·

  A mezek szépek lettek,remélem fogy belöle sok,de hiányolom az órásplakátokat Bp._en ami a VB-t hirdeti pedig alig van hátra 10 nap.Mintha az nem is lenne fontos,hadd tudja meg mindenki mire készülünk.FELJÚTNI A NAGYOK KÖZÉ.

 31. kegyetlen, ·

  halló! az űrlapba a támogató adatait kell írni, azaz a cégadatokat, igaz?

 32. Danieell, ·

  Tudja-e valaki a vbn hol lehet majd átvenni?

 33. sinnfein
  sinnfein, ·

  @Danieell: A sörsátorban/nál tudod majd átvenni.

 34. luqe, ·

  április 4-én rendeltem meg a mezt, a Kazahok elleni meccsre még nem készült el, azt mondták addigra csak a 3-i rendelések voltak meg, de mivel a vb későbbi napjaira nem tudtam menni, azt mondták majd telefonon (sms-ben) értesítenek a továbbiakról.

  Ez eddig nem történt meg. Kihez forduljak információért?

 35. radirobert66, ·

  Sajnos nekem is hasonló problémáim vannak. Az alábbi emailt már végső elkeseredésemben írtam ezidáig eredménytelenül:
  címzett: tamogatas

  Tisztelt Kocsis Julianna!
  Horváth András barátomtól kaptam meg az Ön elérhetőségét. A budapesti hoki vb-re rendeltünk
  RÁDI 66 és VARGA 10 feliratú szurkolói mezeket, melyek a mai napi nem érkezett meg Pápára. Tekintettel arra, hogy 20.000 Ft-ot befizettünk a mezekért, kérem azokat mihamarabb megküldeni szíveskedjen.
  Több alkalommal kíséreltem meg átvenni, Önt telefonon utolérni, minden alkalommal sikertelenül!
  Tisztelettel: Rádi Róbert

  Tudna valaki segíteni??????

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
2014. augusztus 21., csütörtök
U18 HUNPOL   
2014. augusztus 22., péntek
U18 HUNAUT   
U18 HUNSVK17   
2014. augusztus 23., szombat
U18 HUN?   
2014. augusztus 27., szerda
U20 HUNSLO   
2014. augusztus 28., csütörtök
U20 HUNSLO   
Fontos dátumok

14.07.27-09.12. Előkészületi meccsek

14.07.31.-08.03. Női U18 torna, Budapest
HUN, GER, SVK, SWE, ECS, SKIF

14.08.21. Bajnokok Ligája 1. játéknap

14.08.21-23. U18 torna, Budapest
HUN, POL, AUT, SVK-U17

14.08.21-24. U18 torna, Ostrava (CZE)
HUN, GER, CZE, AUT klubok

14.08.25-31. 1. nemzetközi szünet

14.08.27-28. HUN-SLO U20

14.09.03. KHL 1. játéknap

14.09.12. EBEL 1. játéknap

14.09.18-20. IIHF-kongresszus, Tenerife (ESP)

14.09.19. MOL Liga 1. játéknap

14.09.21-10.04. NHL-előszezon

14.10.08. NHL 1. játéknap

14.10.17-19. Kontinentális Kupa, Brassó
Brassó, DAB, Sanok, Prizma Riga

14.10.17-19. női BEK-selejtező, Bolzano (ITA)
MAC, Neuilly, Bolzano, Gric Zagreb

14.11.03-09. 2. nemzetközi szünet

14.11.06-09. EIHC, Magyarország
HUN, ITA, KOR, POL

14.11.06-08. U20 torna, Budapest
HUN, FRA, ITA, SLO

14.11.05-08. U18 torna, Ausztria
HUN, AUT, ITA, SLO

14.12.14-20. U20 vb D1/B, Dunaújváros
HUN, POL, KAZ, FRA, UKR, JPN

14.12.15-21. 3. nemzetközi szünet

14.12.28-30. U18 torna, Budapest
HUN, BLR, NOR, DEN

15.01.09-11. Kontinentális Kupa-döntő

15.01.04-10. női U18 vb D1/A, Vaujany (FRA)
HUN, FRA, GER, NOR, SVK, AUT

15.02.02-08. 4. nemzetközi szünet

15.02.03. Bajnokok Ligája-döntő

15.02.04-08. EIHC, Lengyelország
HUN, POL, UKR, KAZ

15.02.04-08. U18 torna, Olaszország
HUN, ITA, FRA, SLO

15.02.04-08. U18 torna, Lengyelország
HUN, POL, BLR, AUT

15.02.10. MOL Liga-rájátszás 1. játéknap

15.02.27. KHL-rájátszás 1. játéknap

15.04.??-?? Női felnőtt vb D1/B, ?
HUN, SVK, CHN, NED, PRK, ITA

15.04.12-18. U18 vb D1/A, Debrecen
HUN, DEN, NOR, KAZ, BLR, FRA

15.04.15. NHL-rájátszás 1. játéknap

15.04.18-24. Felnőtt vb D1/A, Donyeck (UKR)
HUN, ITA, KAZ, JPN, UKR, POL

15.05.01-17. A csoportos vb, Prága, Ostrava (CZE)

15.06.26-27. NHL-draft, Florida
H I R D E T É S
H I R D E T É S
Utolsó hozzászólások
Partnerünk