Magyarország?Lengyelország 6-0

   

Gól nélküli első harmad után a középső játékrészben minden eldőlt.

“Nagyon jó kis kemény lengyel válogatott, az erőszakosság átment szabálytalanságba ? számolt be az eseményekről Gömöri Csaba szövetségi kapitány. ? Elég nagy darabok a lengyel lányok, de az első harmadban minden elemet meg tudtak valósítani a mieink abból, amit kértünk, egyedül a gólszerzés nem jött. Ekkor még jól küzdöttek a lengyelek.

A második harmadban még jobban korcsolyáztunk, még hatékonyabb volt a letámadásunk, öt percig a félpályán sem tudtak átjönni ellenfeleink. Ekkor megtört a jég, Gasparics Fanni szerezte meg a vezetést. Minden sorunk jól játszott, az első sor pedig sorra lőtte a gólokat, Huszák Alexandra és Gasparics Fanni is 2-2 gólt szerzett. Az első húsz perc hajtásától elfáradtak a lengyelek, a harmadik harmadot már egyáltalán nem bírták. Kiss-Simon Franciska és Dabasi Réka lőtt újabb gólt.

A meccshez tartozik, hogy a keretből eddig hiányzó 6 játékos után Pintér Lili és Szelényi Lilien is kidőlt betegség miatt. Szombaton egy serdülőbajnoki miatt az első sor három meghatározó Vasas-játékosa nem lesz velünk, Tóth Enikő pedig a szlovák rájátszás miatt hiányzik majd, így három sorral állunk fel a szombaton 18.30-kor kezdődő meccsen. Azt várom, hogy a többiek nőjenek fel a feladathoz és lépjenek a helyükre. Valószínűleg szorosabb mérkőzést játszunk.

Elég sokan kijöttek nekünk szurkolni, nekik nagyon köszönjük a biztatást, ebben a rossz időjárásban talán egy kis nemzeti ünnepet tartottunk a Jégpalotában.

Van 3 hetünk a világbajnokágig, még fogunk élesedni, fejlődni, de máris biztos vagyok abban, hogy felkészülten, jó állapotban várjuk majd a vb-t.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum