Ryanék ellen kell kimászni a völgyből

   

A szezonban eddig mindkétszer büntetőkkel nyert a Villach a Fehérvár ellen. Derek Ryan másodszor tér vissza vendégként Székesfehérvárra. A Fehérvár hét hazai győzelem után pénteken az Innsbruckkal szemben maradt alul. Lehet új sorozatot indítani.Legutóbb négyszer vezetett a magyar EBEL-csapat Villachban, mégis csak egy ponttal távozott. A kiváló 3 meccses idegenbeli túra ? 3 meccsről 5 pontot hoztak haza ? után csalódást keltett Jan Neliba csapata, amikor is a liga leggyengébbjétől kapott ki idehaza.

Jan Neliba csalódott volt  a meccs után, Énekes Lajos szerint pedig még egyszer ilyen gyengén nem játszhat a csapat. “Visszanéztük videóról a mérkőzést, és egyértelműen látható volt, hogy senki nem játszott jól csapatunkból ? mondta a magyar edző a Jégkorongblognak. ? Csapatszinten voltunk mély völgyben, és ez sokkal jobb helyzet, mintha egyes játékosok lettek volna nagyon gyengék. Ebből látszik, hogy most jött ki a fáradtság a társaságon a rengeteg meccs és utazás után. Nyilván a 9-0-t sem sikerült kiverni a fejekből, ezért kezdtek alacsonyabb ritmusban pénteken.

Azt gondolom, ez vasárnap nem fordul majd elő, tudjuk, milyen nehéz feladat vár ránk. Az előző döntetlenért is nagyon keményen és jól kellett játszanunk, így lesz ezúttal is. A hullámvölgyből minél előbb ki kell másznunk, közösen, fegyelmezett játékkal, ahogy a korábbi meccseken is tettük a dolgunkat.”

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Sofron István a Manaviannal folytatott ökölcsata következményeként teljes plexiben játszik vasárnap, de a lényeg, hogy ott lesz a pályán, miként talán mindenki. Egyedül Hetényi Péter játéka kérdéses, a fiatal hátvéd kisebb bokasérüléssel bajlódik. Kiváló játékosokkal felálló erős csapat lesz az ellenfél vasárnap délután. Rengeteg osztrák válogatott, nagyon jó légiósok, az NHL-es Grabner, a kanadai táblázatot vezető Ryan, a mindig ponterős Hughes, és több nagyszerűen lövő hátvéd. Lamoreaux kapust csak azért nem említjük, mert ő a Fehérvár ellen rendszeresen gyengélkedik magához képest. Legyen így ezúttal is.

Sapa Fehérvár AV19

17:30

Villacher SV

EBEL. Székesfehérvár, 2012. november 25. Játékvezetők: Gebei, Smetana, Dreier, Hütter.
Munro (Bálizs) K  Lamoreaux (Höneckl)
Sille, Orbán, Benk, Bailey, Magosi 1  Bacher, Unterluggauer, Taylor, Peintner, Petrik
Durco, Pratt, Banham, Johansson, Metcalfe 2  Pretnar, Altmann, Grabner, Ryan, Pusa
Horváth, Hetényi P., Sofron, Vas M., Ladányi 3  Hotham, Cole, Damon, Pewal, Hughes
Tokaji, Pozsgai, Kovács Cs., Sikorcin, Mihály Á. 4  Steiner, Göhringer, Platzer, Nageler, Hartl
Jan Neliba E  Hannu Jarvenpaa

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum