Villach?Hydro Fehérvár AV19 3-4

   

A Volán a záró harmadban 135 másodperc alatt hármat lőve fordított és nyert 1-3-ról, így négyből negyedik rendes játékidős sikerét aratta a nemzetközi szünet óta.

Az első harmad kiegyenlített játéka és gólcsendje után a 29. percben nagyszerű góllal szerzett vezetést a Roy-val a kapujában felálló Hydro Fehérvár AV19. Háritól indult az akció a saját alapvonalról: a csapatkapitány becselezte magát a támadóharmadba, majd a kéknél leosztotta Kuraltnak, ő tette tovább a jobbszélre Erdélynek. Ez idő alatt Hári osont lekövethetetlenül a kapu elé, érzésből kapta társától, és be is fejezte, amit elkezdett, egy húzás után rutinból, csuklóból berakta fonákkal köténybe. Megvolt az előny, ami mostanában rendre jó ómen volt, ám ezúttal alig másfél percig élt a fór. A meccs felénél Lanzinger lőtt takarásból, meglepte Roy-t, pillanatok alatt 1-1 lett. Úgy tűnt, ennyivel mehetnek a felek az utolsó szünetre, ám fél perccel a harmadvég előtt Richter kaparta ki a gesztenyét a palánknál, a kapu mögül lekészítette a hosszú ideje üresen várakozó Mattinennek, akire nem értünk oda, a kanadai bekk akadálytalanul zúdította be a villachiak vezető gólját.

PH-VSV-avs roy

fotók: VSV/Krammer

A második harmadban aztán óriási oda-vissza rohanás kezdődött, még hokiban is ritkán látható tűzijátékkal és 5 perc alatt esett 4 találattal. A 44. percben Mattinen még duplázni tudott, így az utolsó negyedórára 3-1-es vezetéssel fordulhattak rá a hazaiak, ám a 47. és 49. perc között hatalmas fehérvári feltámadás következett. Előbb az elképesztő formában játszó Hári ismét szerzett egy olyan parádés szólógólt, amire már legutóbb is azt mondtuk, ilyet magyar színekben kevesen tudnak, majd azon melegében ki is osztott egy gólpasszt Kuraltnak, aki kegyetlenül bevágta a vas alá. A villámgyors egyenlítésre válaszul egyből időt is kért Rob Daum, hiábavalóan: a vérszemet kapó székesfehérváriak elhozták a korongbedobást, majd egy villachi védőbaki után ? Lindner nemes egyszerűséggel rálépett a pakkra és orra bukott ? Erdély, Petan, Bartalis háromszögelésből jött az újabb sakk-matt-találat. A Volán így 135 másodperc alatt három gólt lőve 1-3-ról fordított, innen pedig már nem engedte ki a kezéből a győzelmet: elképesztő meccsen négyből negyedik rendes játékidős sikerét aratta a nemzetközi szünet óta, vasárnap jöhet a Bolzano hazai jégen!

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum