Berlinben győzött a San José

 

Az NHL Global Series Challenge keretében a Sharks az Eisbären Berlin vendége volt.

Az NHL Global Series Challenge keretében a San José a német fővárosban csapott össze az Eisbären Berlinnel, és végül 3-1 arányban diadalmaskodott. A fővárosiak a mérkőzés derekán szereztek vezetést Giovanni Fiore révén. A tengerentúli a gárda a második játékrész végén 40 szekundum alatt fordított Tomás Hertl és Steven Lorentz góljával, majd a befejező etap során Luke Kunin emberhátrányos találatával beállította a végeredményt. A Buffalo már az első játékrészben háromgólos előnyt épített a Carolina ellen és végül simán győzött 4-2-re az elsőszezonban először elhasaló Hurricanes ellen. A Sabresben Tage Thompson és Dylan Cozens egy-egy góllal és gólpasszal jelentkezett.

A Philadelphia zsinórban az ötödik mérkőzését is elvesztette, miután a hosszabbításban 4-3-ra kikapott az Islanderstől. A New York az összesen három pontig jutó Josh Bailey révén harcolta ki a ráadást 7 perccel a befejezés előtt, majd a hirtelen halál vége előtt 8 szekundummal Noah Dobson révén a pluszpontot is elvitte. A St. Louis ugyanolyan forgatókönyv szerint győzött, mint a Buffalo: a Blues 3-0-ra ellépett a Minnesota ellen és végül 4-2-re győzött. A hazaiak négy találatán négy csatár osztozott Pavel Bucsnyevics, Jake Neighbours, Klim Kostin és Nathan Walker személyében. Az Anaheim kétszer is kétgólos hátrányban volt a Los Angeles ellen, de az összesen négy pontig jutó Derek Grant vezetésével végül behúzta a kaliforniai derbit 5-4-re a ráadásban. A Ducks az utolsó 5 percben dolgozta le a különbséget Max Jones és Pavol Regenda révén, majd a hirtelen halálban Frank Vatrano jóvoltából a győzelmet is megszerezte.

Vereséget szenvedett a Montreal és az Arizona is, így mindkét gárda változatlanul nyeretlen az előszezonban. A Canadiens ezúttal hazai pályán bukott az Ottawa ellen 5-4 arányban. A Habs végig szaladt az eredmény után, és bő három perccel a befejezés előtt minimálisra is csökkentette a különbséget, de nem tudta kicsikarni a ráadást. A fővárosiaknál először volt eredményes a veterán Claude Giroux. Az Arizona úgy kapott ki Vegasban 4-3-ra, hogy 53-28-ra nyerte a lőpárbajt. A fantasztikusan védő Adin Hill végig meccsben tartotta a csapatát, ami a hajrában fizetődött: William Karlsson két perccel a befejezés előtt eldöntötte a mérkőzést.

adin hill

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum