Hydro Fehérvár AV19?Znojmo 5-1

   

A magyar ICEHL-csapat egy magabiztos sikerrel lezárta a négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját.

A Znojmo kezdte aktívabban a mérkőzést, az első percekben Tirronennek akadt több dolga. Ennek ellenére a Fehérvár szerezte meg a vezetést: Campbell távoli lövésébe talált beleért Erdély, mindenesetre a korong bejutott Kantor kapujába (1-0). A gólt követően kiegyenlítetté vált a játék, a harmad közepén Horváth próbálkozott kapumegkerülős góllal. A meccs első emberelőnye a csehek előtt adódott, ezt kivédekezte Kevin Constantine csapata, majd ezt követően a hazaiak játszottak jobban, közel is jártak a második gólhoz, de nem tudtak újra betalálni Kantornak.

A második harmad egy Erdély-ziccerrel indult, de nem tudta eltenni a korongot a kapus mamutjai között. Nem sokkal később Shaw kilőtte a korongot a jégről, jött a második Znojmo-fór, Magosiék kibekkelték a hátrányt. A kiegészülés után a 25. percben Atkinson megindult, elfektette Kantort, majd behúzta a korongot a vas és a kapus korcsolyája között a kapuba (2-0). A gól után Petant kiküldték, a harmadik előnnyel már éltek a csehek, Matus lendületből érkezve becsúsztatta a pakkot Tirronen mamutjai között (2-1). A Znojmo játéka feljavult a szépítő találat után, felpörgött a mérkőzés. A 35. percben Sarauer jó ütemben érkezve tökéletesen lőtte el a korongot Kantor botos karja mellett (3-1). Szinte azonnal jöhetett volna a negyedik hazai gól, de Terbócs a levegőből nem tudta beütni a játékszert, valamint Erdély is betalálhatott volna. A játékrész végén eljött az első Fehérvár-emberelőny, ami áthúzódott a záró felvonásra.

Az utolsó húsz percben Sarauer leshelyzetben előtte a korongot, ezt a csehek nehezményezték, ezért a fehérvári csapatkapitány mellett Matus is kiült, a játék 2 percen át 4 a 4 ellen zajlott. A speciális helyzet a hazaiaknak kedvezett: Bartalis kilőtte Kantor kulacsát (4-1). A folytatásban a magyar együttes jól kontrollálta a játékot. Az 54. percben egy remek indítás után Mihály Ákos zárta sikerrel a megugrását (5-1).

A Hydro Fehérvár AV19 5-1-re nyert, ezzel megszakította négymeccses nyeretlenségi sorozatát. Kevin Constantine együttese legközelebb vasárnap játszik, Linzben lép jégre.

campbell_avszno

fotó: Soós Attila/Hydro Fehérvár AV19

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum