Majoross Gergely: Boldog vagyok, hogy itt lehetek

 

A korábban a DVTK-t és a MAC-ot is bajnoki címig vezető szakember a sportnapilapnak adott hosszabb interjút az érsekújvári mindennapokról és kihívásokról.

A tavaly a csapatot az Extraliga rájátszásába kormányzó magyar edző mesélt egyebek mellett az NHL-drafton 1/8-asként kiválasztott Brandt Clarke-ról, a mostani szezon légiósproblémáiról, a szlovák bajnoksághoz és a válogatotthoz fűződő viszonyáról is. ?Félreértés ne essék, hál’ istennek sok kivételes képességű játékossal dolgozhattam és dolgozhatok együtt, de Brandt elsősorban a kora miatt kivételes egyéniség volt: foglalkoztam már korábban tizenhat-tizenhét évesekkel, többek között a MAC utánpótlásában is, de ő nyilván teljesen más kaliber. Élmény volt figyelni a játékát, hogy milyen gyorsan tanul és mennyire nyitott a visszajelzésekre ? nagyon érdekes és értékes tapasztalat volt vele dolgozni minden szempontból, boldog vagyok, hogy a részese lehettem.? ?A fontos, hogy legyen egy jövőkép, hogy milyenné szeretnénk válni, egy kitűzött út, ami odavezet, és ezt végigjárni lehetőleg minél gyorsabban ? de ezen az úton lesznek sikerek, érdekes tapasztalatok, hullámvölgyek, vereségsorozatok. Közben szükséges a folyamatos kiértékelés, de még egyszer mondom, nem kizárólagosan a győzelmek számán keresztül.?

?Gyerekkorunkban édesapámmal, a játékostársaimmal ki-kimentünk egy-egy Slovan-, Trencsén- vagy Nyitra-meccsre, és nekünk akkoriban óriási élmény volt, hogy ilyen színvonalú hokit láthattunk, ilyen közel. Sosem gondoltam volna, hogy realitás lehet az, hogy én ebben a ligában már a negyedik szezonomat húzzam le. Örülök annak, amilyen visszajelzéseket ad ez a közeg, arról, amilyen utat járunk. Fantasztikus lehetőség, mindennap úgy fogom fel, az a feladatom, hogy mindent megtegyek, hogy ezt a csapatot a lehető legmesszebbre juttassam.?

A teljes interjú itt olvasható el.

majoross zámky

fotó: HC Nové Zámky

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 20., hétfő
EL 17:30 GYEFTC 2-3VÉGE
március 21., kedd
EL 17:30 GYEFTC 1-2 HVÉGE
NL 20:00 LUGGSE 
  • SPORT 2
március 22., szerda
AL 21:15 WRMIKO 2-3VÉGE
március 24., péntek
EL 19:30 FTCGYE 3-5VÉGE
  • M4 SPORT
március 25., szombat
EL 19:15 FTCGYE 3-2VÉGE
  • M4 SPORT+
AL 21:00 IKOWRM 5-3VÉGE
március 27., hétfő
EL 17:15 GYEFTC 
  • M4 SPORT
március 28., kedd
NL 20:00 
  • SPORT 2
március 29., szerda
SHL 19:00 
  • SPORT 2
Partnerünk
Archívum