Liptószentmiklós?DVTK Jegesmedvék 1-4

   

A miskolci Extraliga-csapat visszavágott a decemberi vereségért, és tovább harcol a playoff-kvalifikációt jelentő 10. helyért.

A házigazdáknál már nem szerepeltek a tengerentúlra visszatért igen eredményes fiatal kanadai légiósok ? akik a második miskolci mérkőzést megfordították ?, illetve Kaarlehto kapus sem, őt a 19 éves Patrik Kozel helyettesítette. A miskolciaknál jégre lépett a friss szerzemény Fredriksson is.

Csendesen kezdődött a mérkőzés, majd két és fél perc elteltével a Jegesmedvék elcserélték magukat, ám a hazai előnyben szinte semmiféle gólveszély nem volt. A 7. percben megszerezték a vezetést a miskolciak, Walker magabiztosan fejezte be szólóját (0-1). Rögtön ezután ismét a házigazdák kerültek létszámfölénybe, de ekkor sem zavartak túl sok vizet. A 10. percben az üres kapu felé repült egy miskolci lövés, ám Parobek bevetődve mentett a gólvonal előtt. Pillanatok múlva fordult a kocka, a Jegesmedvék küldhettek két percig több hokist a jégre, de nem tudták növelni az előnyüket. Felváltva zajlott a játék a két kapu előtt, minőségi helyzetből mégis kevés akadt.

A második harmad miskolci helyzetekkel indult, ám a tinédzser kapus jól állta a sarat. Ez a 27. percig tartott, akkor Magosi csinált egy nagy kört, középre tett korongjába pedig Galanisz ért bele eredményesen (0-2). A Jegesmedvék dominálni tudtak, viszont ha a védelmet át is játszották, a végén még ott volt Kozel. Az utolsó percekben kijött a szorításból a Liptószentmiklós, Adorjánnak ekkor védeni valója is akadt.

A harmadik játékrész miskolci góllal kezdődött, Gőz egy kijátszott helyzet végén passzolt az üres kapuba (0-3). Kimaradt egy hazai előny, a vendégek ellenben kihasználták a következő fórjukat a 46. percben: Szirányi kék vonalas lövésébe Galanisz szúrt bele (0-4). A házigazdák az 56. percben emberelőnyben rontották el Adorján shutoutját, amikor Strauch oldalról lőtte ki a hosszú felső sarkot (1-4). Az utolsó két percet előnyben játszhatta a Mikulás, de nem tudta kozmetikázni az eredményt.

A DVTK Jegesmedvék összeállítása: Adorján ? Wehrs, Fredriksson, Rokaly, Vas, Anderson ? Szirányi, Kiss D., Walker, Rundqvist, Osterberg ? Láda, Gőz, Csányi, Galanisz, Magosi ? Vojtkó, Hadobás, Lövei, Miskolczi, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum