DVTK Jegesmedvék?HK Poprad 1-4

   

A miskolci Extraliga-csapat harmadszor már nem tudta legyőzni az éllovast, a Poprád elvitte a 3 pontot a Népkertből.

A DVTK Jegesmedvéknél debütált a frissiben igazolt Stephen Anderson, a hazaiak kapuját továbbra is Adorján Attila védte. A mérkőzés elején hullámzó játék alakult ki, mindkét kapu előtt adódtak kisebb lehetőségek. Az első kiállításra nem kellett sokat várni, a 6. percben a poprádiak kezdhettek emberelőnyös játékba. Volt néhány lehetőségük, a miskolciak végül kivédekezték a hátrányt. A 12. percben Vandas került nagy helyzetbe, mellé lőtt. Két perccel később Osterberg kísérletét hatástalanította Vosvrda. A 16. percben kapták az első emberelőnyüket a Jegesmedvék, ez kimaradt, sőt azonnal a Poprád került fórba. 10 másodperc alatt gólra váltották: Svitana indult a kapu felé, majd inkább Skokanhoz passzolt, aki nem hibázott (0-1).

A második harmad elején egyenlítettek a Jegesmedvék. A 23. percben, emberelőnyben Egle keresztpasszát Osterberg a jobb oldali bedobópont közeléből vágta a kapuba (1-1). Egy perc múlva ismét a vendégek próbálhatták speciális támadójátékukat, nem mentek vele sokra. A 28. percben kettős előnybe került a Poprád, ezt kihúzták a házigazdák. Teljes létszámban nagy küzdelem bontakozott ki, ám mindez kevés helyzettel párosult. A 34. percben Handlovsky tette kapura a korongot, Brejcak a levegőben szúrt bele veszélyesen, Adorján védett. Két perc múlva újabb miskolci előny maradt ki. Másfél perccel a szünet előtt ismét a Poprád ragadta magához a vezetést. Drgon eresztett meg egy kék vonalas lövést, a kapu előtt Livingston szúrt bele, a pakk a hálóba vágódott (1-2). Pontosan egy perc múlva újabb gólt értek el a vendégek. A kapu előtt Svitana kapott keresztpasszt, majd fantasztikus mozdulattal, a lábai között lőtte a korongot a kapuba (1-3).

A harmadik játékrészt nagy elánnal kezdték a csapatok, előbb Vosvrdának voltak meleg pillanatai, majd Adorjánnak kellett védenie. Ezt követően mindkét oldalra fújtak kiállítást a játékvezetők, ezekből gól nem esett. Ismét a küzdelem vette át a főszerepet, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Az 53. percben Rokaly vezetett gyors támadást, a kapu előtt Wehrshez passzolt, akinek lövését védte Vosvrda. Nem sokkal később újabb emberelőnnyel próbálkozhattak a Jegesmedvék, nem tudtak azonban módosítani az álláson. Teljes létszámban gyors ide-oda hoki alakult ki. Négy perc volt hátra, amikor újabb poprádi ült ki a büntetőpadra. Az emberelőny felénél Dave Allison időt kért, levitte kapusát, a hátrányból mégsem sikerült faragni. A végén egyenlő létszámnál is lekorcsolyázott Adorján, ebből Svitana lőtt üres kapus gólt (1-4).

A DVTK Jegesmedvék így álltak fel: Adorján ? Wehrs, Szirányi, Flick, Vas, Egle ? Láda, Kiss D., Csányi, Osterberg, Anderson ? Rauhauser, Vojtkó, Rokaly, Galanisz, Magosi ? Révész, Miskolczi, Lövei, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

mispop

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum