DVTK Jegesmedvék?Dukla Michalovce 1-2

   

A miskolci Extraliga-csapat hazai pályán másodszor is kikapott a Nagymihálytól.

A mérkőzés szorgos mezőnymunkával kezdődött, az első kapura lövésre négy és fél percet kellett várni, Tomek oldalra nyomta a korongot. Eseménytelen percek után a harmad feléhez közelítve a vendégek aktívabbak lettek, immár Adorjánnak is több munkája volt. A 9. percben Flick közeli lövését védte látványos mozdulattal a szlovák kapus. Nem sokkal később a miskolciak több cserében is veszélyesen játszottak, a hoki áttevődött a vendégek kapuja elé. Az első kiállítás érdekes körülmények között született, Wehrs szabálytalankodott, mégis Csányi ült ki a büntetőpadra. A hátrányt elég simán kivédekezték a házigazdák.

A második harmad elején egymást követően előbb egy vendég, majd egy miskolci hokis ült ki két percre. A 4 a 4 elleni játék sok izgalmat nem hozott, ezután a nagymihályi fór már igen. A 24. percben Lalancette a sarokból két miskolci között tette középre a korongot, amelyet Korhonen egyből a kapuba küldött Adorján lábai között (0-1). Teljes létszámban a Dukla töltött több időt a támadóharmadban, a Jegesmedvék inkább kontráztak. A harmad derekán percekre beszorultak a miskolcaiak, a vendégek komoly nyomás alá helyezték őket. A 34. percben jött a következő nagymihályi előny, ebben komoly veszélyt nem tudtak teremteni. A Jegesmedvék az utolsó percekben tudtak kijönni a szorításból, tesztelték is Tomeket, állta a sarat a kapus. Az utolsó percben gyors vendégakció végén a miskolci kapuvas tövében állt meg a korong, végül Adorján rátenyerelt.

A harmadik játékrész áthúzódó miskolci előnnyel indult, nem azt gólra váltani. A 44. percben megduplázta előnyét a Nagymihály: kapu előtti kavarodás végén került Galamboshoz a korong, a harmad közepéről, fonákkal lőtte a kapuba (0-2). A 46. percben a Jegesmedvék ugorhattak neki egy újabb emberelőnynek, nem jártak eredménnyel. A házigazdák próbálták felpörgetni a játékukat, a vendégek nagyon masszívan védekeztek. Az 53. percben Adorján kapott két percet, mert elhúzta az előtte cselező támadó lábát, az előnyt veszni hagyták a nagymihályiak. A hajrában még újabb rohamokra indultak a hazaiak, szűk két perccel a vége előtt a kapust is levitték. Az utolsó 75 másodpercet egy vendégkiállítás miatt 6 a 4 ellen játszhatták, ez arra volt elég, hogy Vas révén elrontsák Tomek shutoutját (1-2).

A Jegesmedvék 3 “pontos” meccs után először maradtak nullán, így nem sikerült közelebb kerülniük a Duklához és a Trencsénhez. A Nagymihály ebben a szezonban mindkét miskolci meccsét megnyerte.

A DVTK Jegesmedvék összetétele: Adorján ? Wehrs, Szirányi, Flick, Vas, Egle ? Láda, Kiss D., Csányi, Lövei, Révész ? Rauhauser, Vojtkó, Rokaly, Galanisz, Magosi ? Fazakas, Ritó, Miskolczi.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdum

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum