DVTK Jegesmedvék–Dukla Michalovce 1-2

   

A miskolci Extraliga-csapat hazai pályán másodszor is kikapott a Nagymihálytól.

A mérkőzés szorgos mezőnymunkával kezdődött, az első kapura lövésre négy és fél percet kellett várni, Tomek oldalra nyomta a korongot. Eseménytelen percek után a harmad feléhez közelítve a vendégek aktívabbak lettek, immár Adorjánnak is több munkája volt. A 9. percben Flick közeli lövését védte látványos mozdulattal a szlovák kapus. Nem sokkal később a miskolciak több cserében is veszélyesen játszottak, a hoki áttevődött a vendégek kapuja elé. Az első kiállítás érdekes körülmények között született, Wehrs szabálytalankodott, mégis Csányi ült ki a büntetőpadra. A hátrányt elég simán kivédekezték a házigazdák.

A második harmad elején egymást követően előbb egy vendég, majd egy miskolci hokis ült ki két percre. A 4 a 4 elleni játék sok izgalmat nem hozott, ezután a nagymihályi fór már igen. A 24. percben Lalancette a sarokból két miskolci között tette középre a korongot, amelyet Korhonen egyből a kapuba küldött Adorján lábai között (0-1). Teljes létszámban a Dukla töltött több időt a támadóharmadban, a Jegesmedvék inkább kontráztak. A harmad derekán percekre beszorultak a miskolcaiak, a vendégek komoly nyomás alá helyezték őket. A 34. percben jött a következő nagymihályi előny, ebben komoly veszélyt nem tudtak teremteni. A Jegesmedvék az utolsó percekben tudtak kijönni a szorításból, tesztelték is Tomeket, állta a sarat a kapus. Az utolsó percben gyors vendégakció végén a miskolci kapuvas tövében állt meg a korong, végül Adorján rátenyerelt.

A harmadik játékrész áthúzódó miskolci előnnyel indult, nem azt gólra váltani. A 44. percben megduplázta előnyét a Nagymihály: kapu előtti kavarodás végén került Galamboshoz a korong, a harmad közepéről, fonákkal lőtte a kapuba (0-2). A 46. percben a Jegesmedvék ugorhattak neki egy újabb emberelőnynek, nem jártak eredménnyel. A házigazdák próbálták felpörgetni a játékukat, a vendégek nagyon masszívan védekeztek. Az 53. percben Adorján kapott két percet, mert elhúzta az előtte cselező támadó lábát, az előnyt veszni hagyták a nagymihályiak. A hajrában még újabb rohamokra indultak a hazaiak, szűk két perccel a vége előtt a kapust is levitték. Az utolsó 75 másodpercet egy vendégkiállítás miatt 6 a 4 ellen játszhatták, ez arra volt elég, hogy Vas révén elrontsák Tomek shutoutját (1-2).

A Jegesmedvék 3 “pontos” meccs után először maradtak nullán, így nem sikerült közelebb kerülniük a Duklához és a Trencsénhez. A Nagymihály ebben a szezonban mindkét miskolci meccsét megnyerte.

A DVTK Jegesmedvék összetétele: Adorján – Wehrs, Szirányi, Flick, Vas, Egle – Láda, Kiss D., Csányi, Lövei, Révész – Rauhauser, Vojtkó, Rokaly, Galanisz, Magosi – Fazakas, Ritó, Miskolczi.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdum

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
december 4., szombat
EL 14:15 DABMAC 4-3VÉGE
EL 17:00 MISGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 UTEFTC 2-1VÉGE
december 5., vasárnap
EL 14:15 ETOBRA 3-6VÉGE
ICEHL 17:30 LNZAVS 0-4VÉGE
EL 18:00 DABSCC 1-5VÉGE
december 6., hétfő
KHL 17:30 DMOCSZ 
    • SPORT 2
EL 18:00 DEBGYE 3-5VÉGE
EL 18:00 UTEBRA 1-2VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 6-0VÉGE
december 7., kedd
ICEHL 19:15 VICAVS 5-2VÉGE
december 8., szerda
U20 16:30 HUNITA INFO
december 9., csütörtök
U20 13:00 HUNUKR 
EL 17:30 BRADAB 
EL 17:30 GYEUTE 
december 10., péntek
EL 17:30 GYEDAB 
EL 17:30 SCCUTE 
EL 18:30 DEBFTC 
ICEHL 19:15 AVSG99 
    • DIGI SPORT 2
Partnerünk
Archívum