HC 07 Detva?DVTK Jegesmedvék 6-0

   

A miskolci Extraliga-csapat a szezon legsúlyosabb vereségét szenvedte el Gyetván.

Az első percekben a miskolciak veszélyeztettek többet, Jordan, Egle és Ritó is megkínálta egy-egy lövéssel a hazai kapust. A 7. percben váratlanul megszerezte a vezetést a Gyetva, Downing kék vonalas lövésébe Valent szúrt bele a kapu előtt, a pakk a hálóba vágódott (1-0). A 9. percben a hazaiak kihagyták a meccs első emberelőnyét. Teljes létszámban jó iramú, változatos játékot hoztak össze a csapatok, helyzetekkel mindkét oldalon. Másfél perccel a vége előtt bunyó alakult ki a hazai kapu előtt, amelyből páros kiállítás lett. A 4 a 4 elleni játékban a Gyetva két nagy ziccert is hibázott.

A második harmad nagy miskolci helyzettel indult, Rokaly mehetett volna el egyedül, de a védő beérte és szerelte. A Jegesmedvék a 23. percben kivédekeztek egy emberhátrányt, majd nem sokkal később megtette ezt a Gyetva is. A 32. percben Jordan lépett ki szólóban, bemutatott egy testcselt, Petrik azonban kitűnően szúrt ki a bárddal, odalett a ziccer. Fél perc múlva Rais és Wolff esett egymásnak, ebből miskolci előny lett, ami eredmény nélkül pörgött le. Csapkodóvá vált a játék, sok hiba tarkította, így a szünetig újabb gól már nem esett.

A harmadik játékrész hazai góllal indult. Mindössze 24 másodperc telt el, amikor Klima vitte a korongot az alapvonal mögé, visszapasszolt, Fekiac kapásból a hosszú sarokba lőtt (2-0). Két perccel később növelte előnyét a Gyetva. Emberelőnyben többen is elvétették a korongot, Rymsha szedte össze, és a bedobókörről a jobb sarokba bombázott (3-0). A lendület vitte tovább a házigazdákat: a 45. percben ismét Downing tette kapura a korongot a kék vonalról, ezúttal Sykora nyúlt úgy bele a kapu előtt, hogy a pakkot csak a hálót fogta meg (4-0). Az 50. percben Downing cselezte be magát hátulról a miskolci kapu elé és lőtt Rajna mellett a hálóba. A játékvezetők rövid videózás után megadták a találatot (5-0). A miskolciak mestere, Dave Allison kapust cserélt, Kiss Bence állt a miskolci ketrec elé. Ő sem tudta érintetlenül tartani a hálóját: az 58. percben egy buli után Fekiac elé került a korong, aki bedobókörről bődületes gólt ragasztott a rövid felső sarokba (6-0). Az egyetlen nyitott kérdés az volt, hogy a miskolciak el tudják-e rontani a végig kitűnően védő Petrik shutoutját: a válasz erre végül a ?nem? volt.

Ezzel a 8. helyezett HC 07 négy pontra növelte előnyét a 9. Jegesmedvék előtt.

A DVTK Jegesmedvék összetétele: Rajna ? Wehrs, Szirányi, Egle, Vas, Rokaly ? Wolff, Kiss D., Lövei, Galanisz, Magosi ? Láda, Rauhauser, Csányi, Osterberg, Jordan ? Vojtkó, Révész, Miskolczi, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misdtv

fotó: archív

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum