DVTK Jegesmedvék?HC Nové Zámky 2-3

   

Hiába vezetett a magyar Extraliga-csapat 2-0-ra, előbb 1 perc alatt elfogyott az előny, majd a pluszpontot is elvitték a vendégek.

Habár a meccs elején a vendégeknek volt több helyzetük, a vezetést mégis a Jegesmedvék szerezték meg a 4. percben. Jordan szedett össze egy palánk mellől kicsorgó korongot, beljebb cselezte magát, majd a hosszú sarokba lőtt (1-0). Átvette a játék irányítását a miskolci csapat, Kiviaho kapusnak bőven volt dolga. Az első emberelőny a hazaiaké volt a 11. percben, ezt kihúzták az érsekújváriak. Teljes létszámban a zöld-feketék továbbra sem találták a ritmusukat, sok hibával játszottak, helyzetbe sem nagyon kerültek. Galaniszék viszont mentek előre, ám a lehetőségeik útjában az egyre magabiztosabb finn kapus állt.

A második harmad áthúzódó miskolci fórral indult, nem lett belőle gól. A 25. percben újvári előnyben 2 az 1 ellen mehettek a miskolciak, Vas lövését védte Kiviaho. A 28. percben addigi legjobb előnyét mutatta be a házigazda, a finn kapus eszén mégsem járt túl. A 34. percben növelték előnyüket a Jegesmedvék, Osterberg egy kipattanót lőtt közelről az üres kapuba (2-0). Két és fél perccel a harmad vége előtt szépített az Érsekújvár: Vastila a kék vonal közeléből bombázott a jobb felső sarokba (2-1). Vérszemet kaptak a vendégek, és 39 másodperc múlva egyenlítettek. Fereta passzolt keresztbe a miskolci kapu előtt, a korong ide-oda pattogott, Seppanen közelről bekotorta a hálóba (2-2). A lendület vitte tovább a Zámkyt, fél perc múlva Jurik szerzett korongot a saját kék vonalán, egyedül vihette végig a pályán, lövését hárította Kiss Bence.

A harmadik játékrészt nagy lendülettel kezdték a csapatok, egy perc sem telt el, és mindkét kapusnak védenie kellett. Repkedtek a kiállítások, a 44. percben Jordan megkapta a második 10 perces fegyelmijét, mehetett zuhanyozni. Ebben a szakaszban a Jegesmedvék két előnyt hagytak veszni, az Érsekújvár egyet. Teljes létszámban ismét nagy csata alakult ki, ám ekkor a vendégek diktálták a tempót, majd kihagytak két újabb előnyt. Az utolsó két percnek a miskolciak vághattak neki létszámfölényben, a győztes gólt azonban nem tudták beütni, így péntek után ismét hosszabbítás következett.

A ráadás elején a zöldek három óriási helyzetet hagytak ki, majd két perc elteltével lezárták a meccset, Vastila a bedobókörről nagy gólt küldött a hosszú sarokba (2-3).

A DVTK Jegesmedvék így álltak fel a mérkőzésen: Kiss B. ? Wehrs, Szirányi, Révész, Vas, Rokaly ? Kiss D., Wolff, Lövei, Galanisz, Magosi ? Láda, Rauhauser, Csányi, Osterberg, Jordan ? Vojtkó, Mattyasovszky, Miskolczi, Ritó.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

misnza

fotó: DVTK Jegesmedvék

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum