Slovan Bratislava?DVTK Jegesmedvék 6-3

   

Pozsonyban véget ért a miskolci Extraliga-csapat múlt héten indult győzelmi sorozata.

A mérkőzés rosszul kezdődött a Jegesmedvék számára, hiszen már 1 perc elteltével emberhátrányba kerültek, ráadásul ezt 13 másodperc alatt kihasználta a Slovan. Ranford indult meg a kék vonaltól a palánk mellett előre, keresztpassza egy védő korcsolyájáról pattant a kapuba (1-0). Gyorsan jöhetett volna a válasz, az 5. percben kettős előnybe kerültek a miskolciak, de ezt és a szimpla fórt is kivédekezték a hazaiak. Az egyenlítés a 8. percben egy újabb emberelőnyben jött össze, amikor Wehrs a harmad közepéről lőtt a jobb felső sarokba (1-1). Mindössze 4 percig tartott a teljes létszámban zajló játék, ekkor ismét a miskolciak játszhattak létszámfölényben, nem találtak be. A 17. percben visszavette a vezetést a Slovan: O?Donnell tört be a támadóharmadba a bal szélen, majd a bedobópontról a rövid felső sarokba bombázott (2-1). Másfél perc múlva ziccert hibáztak a Jegesmedvék, szépen kipasszolt támadás végén Osterberg oldalról üresen lőhetett, Durny lekapta a pakkot a levegőből. Már csak másfél perc volt hátra, amikor emberelőnybe került a Slovan. Ebben előbb O?Donnell lőtt kapuvasat, majd 3 másodperccel a dudaszó előtt Lee kékvonalas bombájába a kapu előtt Harris szúrt bele, a korong védhetetlenül vágódott a hálóba (3-1).

A második játékrészből egy perc sem telt el, amikor egy miskolci ült ki a büntetőpadra. Az előnyből fél perc pörgött le, amikor O?Donnell tette kapura a korongot a kék vonalról, és ezúttal Studenic ért bele eredményesen Rajna előtt (4-1). Dave Allison a kapuscsere mellett döntött, Kiss Bence állt a miskolci ketrec elé. A 26. percben szépítettek a vendégek: Láda közeli lövése átcsorgott a pozsonyi kapuson, és a gólvonal mögött állt meg (4-2). Egy perccel később Rokaly léphetett ki szólóban, lövését mamuttal védte Durny. Megnyomta a következő cseréket a miskolci gárda, voltak is helyzetei, de pozsonyi hálóőr biztosan állt a lábán. A harmad felénél ugyanez játszódott le, csak a másik oldalon, ezúttal Kiss Bencének kellett résen lennie. A 38. percben faragtak a hátrányukból a Jegesmedvék: Rauhauser a bedobókörről lőtt a rövid felső sarokba (4-3). Mindössze 40 másodperc maradt a szünetig, amikor Harris közeli lövése túljutott a vonalon, a gólt rövid videózás után adták meg a játékvezetők (5-3).

A harmadik harmad elején kétszer hátrányba kerültek a miskolciak, ezeket kivédekezték. A 49. percben hosszabb kényszerszünet következett, miután a palánkkal adódott gond, majd miskolci fórral folytatódott a játék, az eredmény azonban nem változott. Az 54. percben növelte előnyét a pozsonyi gárda. Alisauskas kék vonalas lövésébe ezúttal Ranford piszkált bele, a pakk a hálóban kötött ki (6-3). A gól után Dave Allison időt kért. A miskolciak az utolsó percekben még rohamoztak, ám a pozsonyi kapus mindent védett.

A DVTK Jegesmedvék így álltak fel a mérkőzésen: Rajna ? Wehrs, Szirányi, Egle, Vas, Rokaly ? Wolff, Kiss D., Csányi, Galanisz, Magosi ? Láda, Vojtkó, Miskolczi, Osterberg, Jordan ? Rauhauser, Ritó, Révész.

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum